Een aflevering verwijderen

Podcasts die worden gehost op Spotify

Op internet:

1. Ga naar Afleveringen
  2. Klik op de 3 stippen naast de aflevering en klik dan op Aflevering verwijderen.

In de mobiele app:

1. Tik op Podcast onderaan het scherm.
  2. Selecteer de aflevering die je wilt verwijderen.
  3. Tik op de 3 stippen rechtsboven en tik dan op Verwijderen.

Je wijzigingen zouden binnen 24 uur zichtbaar moeten zijn op alle luisterplatforms waar je podcast wordt verspreid.

Al je afleveringen verwijderen

Podcasts die bij Spotify worden gehost, moeten minimaal één gepubliceerde aflevering hebben om actief te blijven.

Als je elke gepubliceerde aflevering wilt verwijderen om je podcast een frisse start te geven, raden we je aan om eerst een nieuwe trailer, teaser of tijdelijke aanduiding voor een aflevering te maken en publiceren.

Als je je account en podcast volledig wilt verwijderen, bekijk dan deze handleiding.

Podcasts die worden gehost op een ander platform

Vraag bij je host na hoe je een aflevering kunt verwijderen of hoe je die uit je RSS-feed verwijdert.