Getranscribeerde video's maken van je audiosegmenten

Vanaf juni is deze tool niet meer beschikbaar in de mobiele en webversie van Spotify for Podcasters. Lees hier meer.

Je kunt een transcriptie genereren voor een audiosegment dat je hebt opgenomen of aan je Spotify for Podcasters-account hebt toegevoegd. Het segment moet korter zijn dan 1 minuut en uit een gepubliceerde aflevering zijn gehaald.

Let op: Je kunt geen transcripties van hele afleveringen genereren.

In de mobiele app:

1. Ga naar Jouw podcast en tik op de aflevering met het segment dat je wilt transcriberen.
  2. Tik op de 3 stippen naast het segment en daarna op Video maken.
  3. Controleer je transcriptie zodra deze klaar is door op Video bewerken te tikken. Je kunt de transcriptie op dit scherm wijzigen.
  4. Tik op Klaar om een video te genereren.

Deze functie is niet meer beschikbaar in de webversie van Spotify for Podcasters.

Lukt het niet om een transcriptie te maken?

• Let erop dat je segment korter is dan een minuut.
  • Controleer of er in de audio meerdere stemmen tegelijkertijd voorkomen en of er luide achtergrondmuziek of -geluiden zijn die het transcriberen moeilijker kunnen maken.
  • Zorg ervoor dat er geen speciale tekens in de titel van het segment staan.
  • Probeer het opnieuw met een goede en stabiele internetverbinding.
  • Installeer de mobiele Spotify for Podcasters-app indien nodig opnieuw.