UrbanEars

Kijk en beluister het onderdeel met Spotify op de UrbanEars-luidsprekers.

Aan de slag

Maak draadloos verbinding met Spotify ConnectBluetooth, Chromecast, ofAirplay. Of sluit het aan met een AUX-kabel.

Opmerking: de verbindingstypes kunnen per apparaat verschillen. Raadpleeg de handleiding van de fabrikant voor meer informatie.

Voorinstellingen muziek

Bewaar tot zeven playlists, albums, zenders en meer op Spotify om direct te kunnen luisteren.

1. Start Spotify op je luidspreker met behulp van een van de bovenstaande verbindingsmethoden.
  2. Speel wat je wilt bewaren.
  3. Draai de SOURCE -knop van je luidspreker naar een voorkeuzenummer (1-7).
  4. Houd de SOURCE -knop drie seconden ingedrukt of totdat de vooraf ingestelde indicator knippert en je een bevestigingsgeluid hoort.

Tip: je kunt je voorinstellingen ook bewaren, afspelen en wijzigen met de UrbanEars app.

Hulp nodig?

Bekijk de ondersteuningssite van UrbanEars

Je kunt op onze ondersteuningssite ook meer hulp vinden voor jeSpotify-account en -abonnementonline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.