UrbanEars

Geniet van Spotify met geweldige geluidskwaliteit op UrbanEars-luidsprekers

Aan de slag

Je kunt Spotify op UrbanEars afspelen via verschillende soorten ondersteunde verbindingen, zoals Spotify Connect, Chromecast Audio, AirPlay, Bluetooth, of als je van de oude stempel bent, een AUX-kabel.

Voorinstellingen

UrbanEars wordt geleverd met voorinstellingen van Spotify, zodat je tot zeven van je favoriete afspeellijsten, artiesten, albums, enzovoort kunt opslaan om direct te kunnen luisteren. Zo doe je dat:

1. Open Spotify en speel een nummer af (bijv. Discover Weekly).
  2. Tik in de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm op Beschikbare apparaten (mobiel) of klik op  (desktop) en selecteer UrbanEars
  3. Terwijl je muziek wordt afgespeeld, draai je de SOURCE-knop op je UrbanEars naar een vooraf ingestelde positie (1-7).
  4. Houd de SOURCE-knop drie seconden in totdat de positie-indicator voor de voorinstelling knippert en je een bevestigingsgeluid hoort.
  5. Je voorinstelling is ingesteld! De volgende keer dat je deze afspeellijst wilt horen, kies je gewoon de voorinstelling. Je hoeft geen verbinding te maken via je telefoon of laptop.

Tip: Beheer en bekijk je voorinstellingen in de UrbanEars-app.

Hulp nodig?

Bekijk de ondersteuningssite van UrbanEars voor meer informatie of hulp.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.