Sonos

Met Spotify en Sonos kun je eenvoudig je favoriete muziek zoeken en afspelen. Ook kun je je muziek via je stem aansturen met Alexa.

Opmerking: als je je Sonos-luidspreker niet in de lijst met apparaten van Spotify Connect ziet staan, werk je je Sonos-luidspreker bij.

Aan de slag

Mobiel en tablet

1. Download en open de Sonos-app.
  2. Tik op Meer en vervolgens op Muziekservices toevoegen.
  3. Selecteer Spotify en vervolgens Account toevoegen.
  4. Voer je Spotify-accountgegevens in.

Desktop

1. Download en open de Sonos-app
  2. Klik op Muziekservices toevoegen aan de rechterkant en selecteer Spotify.
  3. Klik op Volgende en vervolgens op Account toevoegen.
  4. Voer je Spotify-accountgegevens in.

Zodra je de accounts hebt gekoppeld, kun je beginnen met afspelen. Maak draadloos verbinding met Spotify Connect of AirPlay. Beheer je muziek met de Spotify-app, de Sonos-app of via je stem met Alexa.

Hulp nodig?

Mobiel en tablet

1. Open de Sonos-app.
  2. Tik op Meer en selecteer vervolgens Instellingen.
  3. Tik op Mijn services en selecteer vervolgens Spotify.
  4. Tik op Account verwijderen.

Desktop

1. Open de Sonos-app.
  2. Selecteer Beheren en vervolgens Service-instellingen.
  3. Selecteer Spotify en klik op de knop met het minteken (-).

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningssite van Sonos.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningspagina voor hulp met je Spotify-account en betalingenoffline luisteren, of als je geen muziek kunt afspelen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 22 juli, 2020