Sonos

Voor: Premium

Vind en speel eenvoudig de muziek waar je van houdt met Spotify en Sonos. Sterker nog, je kunt je muziek via je stem aansturen met Alexa.

Aan de slag

Mobiel en tablet

1. Download en open de Sonos-app.
  2. Tik Meer, vervolgens Muziekservices toevoegen.
  3. Selecteer Spotify, vervolgens Account toevoegen.
  4. Voer je Spotify-accountgegevens in.

Desktop

1. Download en open de Sonos-app
  2. Klik Muziekservices toevoegen aan de rechterkant en selecteer Spotify.
  3. Klik Volgende, vervolgens Account toevoegen.
  4. Voer je Spotify-accountgegevens in.

Zodra je de accounts hebt gekoppeld, kun je beginnen met afspelen! Maak draadloos verbinding met Spotify Connect of Airplay. Beheer je muziek met de Spotify-app, de Sonos-app of via je stem met Alexa.

Hulp nodig?

Mobiel en tablet

1. Open de Sonos-app.
  2. Tik Meer, selecteer vervolgens Instellingen.
  3. Tik Mijn Services, selecteer vervolgens Spotify.
  4. Tik Account verwijderen.

Desktop

1. Open de Sonos-app.
  2. Selecteer Beheren, vervolgens Service-instellingen.
  3. Selecteer Spotify en klik op het min(-)teken.

Nee. Je hebt een Spotify Premium-account nodig om Spotify af te spelen op je Sonos.

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningssite van Sonos.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en -abonnementoffline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.