Marshall

Zet het geluid harder met Spotify op Marshall-luidsprekers!

Aan de slag

Je kunt Spotify op je Marshall-luidspreker afspelen via verschillende soorten ondersteunde verbindingen, zoals Spotify ConnectChromecast AudioAirPlayBluetooth of een AUX-kabel.

Voorinstellingen

Marshall-luidsprekers worden geleverd met voorinstellingen van Spotify, zodat je tot zeven van je favoriete afspeellijsten, artiesten, albums, enzovoort kunt opslaan om direct te kunnen luisteren. Zo doe je dat:

1. Open Spotify en speel een nummer af (bijv. Discover Weekly).
  2. Tik in de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm op Beschikbare apparaten (mobiel) of klik op  (desktop) en selecteer Marshall.
  3. Terwijl je muziek wordt afgespeeld, draai je de SOURCE-knop op je luidspreker naar een vooraf ingestelde positie (1-7).
  4. Houd de SOURCE-knop drie seconden in om de voorinstelling op te slaan.
  5. Je voorinstelling is opgeslagen! De volgende keer dat je deze afspeellijst wilt horen, kies je gewoon de voorinstelling. Je hoeft geen verbinding te maken via je telefoon of laptop.

Tip: Voorinstellingen kunnen ook worden beheerd in de Marshall Multi-Room-app.

Hulp nodig?

Bekijk de ondersteuningssite van Marshall voor meer informatie of hulp.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.