Bose

Hardop muziek luisteren met Spotify op Bose-luidsprekers.

Aan de slag

Je kunt Spotify op je Bose-luidspreker afspelen via verschillende soorten ondersteunde verbindingen, zoals Spotify Connect, Bluetooth, de SoundTouch-app of een AUX-kabel.

Opmerking: De verbindingstypes kunnen per apparaat verschillen. Raadpleeg de handleiding van de fabrikant voor meer informatie.

Bose SoundTouch-app

Voor: Bose SoundTouch draadloze luidsprekers en multiroom-luidsprekers.

Bewaar al je muziek op één plek en krijg toegang tot je favoriete nummers van Spotify, inclusief voorinstellingen, met één druk op de knop met de Bose SoundTouch-app.

Koppel je Spotify-account om aan de slag te gaan:

1. Open de SoundTouch-app en klik op VERKENNEN.
  2. Tik op MUZIEK TOEVOEGEN en vervolgens ACCOUNT TOEVOEGEN. Als je geen Spotify-account hebt, tik je op SPOTIFY-ACCOUNT AANMAKEN onderaan het scherm.
  3. Voer je inloggegevens in en tik op OK om SoundTouch toegang te geven tot je Spotify-account. Dat is alles!

Hulp nodig?

Bekijk de ondersteuningssite van Bose voor meer informatie of hulp.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.