Bose

Bose SoundTouch

Met Spotify Connect kun je muziek afspelen via je Bose SoundTouch-systeem, waarbij je de Spotify-app als afstandsbediening gebruikt. Voordelen zijn onder andere:

• Direct overschakelen. Schakel gemakkelijk van je hoofdtelefoon over naar je Bose SoundTouch-systeem.
  • Samen luisteren. Beheer de muziek via een ondersteunde telefoon of tablet met de Spotify-app.
  • Non-stop muziek. Telefoneer, bekijk video's of stap even buiten je internetbereik. De muziek blijft gewoon doorspelen.
  • Bouw een feestje. Luister naar kant-en-klare afspeellijsten onder Bladeren, voor elke stemming en ieder moment.
  • Profiteer van hoge geluidskwaliteit om het beste uit je muziek te halen.

Voor meer informatie over verkrijgbare Bose-apparaten die Spotify Connect ondersteunen, klik je hier.

Spotify gebruiken met de Bose SoundTouch-app

Je kunt je favoriete nummers op Spotify afspelen met behulp van de Bose SoundTouch-app.

Met de Bose SoundTouch-app kun je het volgende doen:

• De Spotify-catalogus doorzoeken
  • Door Uitgelichte afspeellijsten en Genres en stemmingen bladeren
  • Erachter komen wat op dit moment het meest wordt beluisterd met behulp van Hitlijsten
  • Naar je eigen afspeellijsten en opgeslagen nummers luisteren
  • De Artiestenradio starten
  • De Spotify-app openen

Hiervoor moet je verbinding maken met je Spotify-account. Je doet dit als volgt:

1. Open de SoundTouch-app en klik op VERKENNEN.
  2. Kies MUZIEK TOEVOEGEN.
  3. Om een bestaand Spotify-account toe te voegen, kies je ACCOUNT TOEVOEGEN. (Als je geen account hebt, kies je SPOTIFY-ACCOUNT AANMAKEN onder aan de pagina.)
  4. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op INLOGGEN. Als je account aan Facebook is gekoppeld, kun je op INLOGGEN MET FACEBOOK klikken.
  5. Geef de Bose SoundTouch-app toegang tot je Spotify-account door op OK te klikken.

Dat is alles! Je kunt Spotify nu op je Bose SoundTouch-systeem gebruiken.

Voor het laatst bijgewerkt op 01 augustus, 2018