De web player

Niet alleen via onze apps voor pc, mobiel en tablet, maar ook via je browser kun je comfortabel naar Spotify luisteren met onze web player.

Je hebt toegang tot de volledige catalogus van Spotify en kunt veel van de functies van onze app gebruiken, waaronder:

• Zoeken naar artiesten, albums, nummers en afspeellijsten.
  • Bladeren door de gedeelten Uitgelicht, Nieuwe releases en Genres en stemmingen.
  • Toegang tot en bewerken van je muziek, waaronder Afspeellijsten, Nummers, Albums en Artiesten.
  • Artiestenpagina's bekijken.

Werkt de web player niet?

De volgende browsers ondersteunen de web player:

Bekijk voor meer informatie De web player inschakelen.