Offline luisteren

Met Spotify Premium kun je muziek downloaden, zodat je er overal naar kunt luisteren. Je kunt er zonder internetverbinding naar luisteren en je mobiele data besparen door tot 3.333 nummers per apparaat te downloaden op maximaal 3 verschillende apparaten.

Selecteer hieronder je apparaat voor meer informatie.

Opmerking: Een internetverbinding is vereist om te kunnen downloaden.

1. Schakel Downloaden in op een afspeellijst waar je offline naar wilt luisteren.

Tip: Wanneer het downloaden gereed is, verschijnt het pictogram Gedownload  aan de rechterzijde van de naam van de afspeellijst.
  2. Nu kun je zelfs wanneer je geen internetverbinding hebt of je app in offline modus staat naar deze afspeellijst luisteren.

App in offline modus zetten

Je kunt naar je gedownloade nummers luisteren als je even geen internetverbinding hebt.

Je kunt de desktop-app ook handmatig in offline modus zetten:

Mac

1. Open Spotify.
  2. Klik op Spotify in het Apple-menu boven in het scherm.
  3. Selecteer Offline modus.

Windows

1. Open Spotify.
  2. Tik op Bestand in het Windows-menu boven in het scherm.
  3. Selecteer Offline modus.

Opmerking: Een internetverbinding is vereist om te kunnen downloaden.

1. Schakel Downloaden in voor een album, afspeellijst of podcast waar je offline naar wilt luisteren. Je kunt het ook inschakelen voor alle Nummers in Bibliotheek

Tip: Het pictogram Gedownload  geeft aan dat het downloaden klaar is.
  2. Nu kun je zelfs wanneer je geen internetverbinding hebt of je app in offline modus staat naar deze afspeellijst luisteren.

App in offline modus zetten

Je kunt naar je gedownloade nummers luisteren als je even geen internetverbinding hebt.

Je iPhone handmatig op offline modus zetten:

1. Tik op Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Schakel Offline modus in.

Downloaden via je mobiele dataverbinding toestaan

Downloaden via je mobiele dataverbinding (3G/4G) is standaard uitgeschakeld. Zo schakel je het in:

1. Tik op Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Geluidskwaliteit.
  4. Selecteer onder Downloaden de optie Downloaden via mobiel.

Tip: We raden je aan om te downloaden via wifi om mobiele datakosten te voorkomen.

Opmerking: Een internetverbinding is vereist om te kunnen downloaden.

1. Schakel Downloaden in voor een album, afspeellijst of podcast waar je offline naar wilt luisteren. Je kunt het ook inschakelen voor alle Nummers in Bibliotheek

Tip: Het pictogram Gedownload  geeft aan dat het downloaden klaar is.
  2. Nu kun je zelfs wanneer je geen internetverbinding hebt of je app in offline modus staat naar deze afspeellijst luisteren.

App in offline modus zetten

Je kunt naar je gedownloade nummers luisteren als je even geen internetverbinding hebt.

Je iPad handmatig op offline modus zetten:

1. Tik op Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Schakel Offline modus in.

Downloaden via je mobiele dataverbinding toestaan

Downloaden via je mobiele dataverbinding (3G/4G) is standaard uitgeschakeld. Zo schakel je het in:

1. Tik op Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Geluidskwaliteit.
  4. Selecteer onder Downloaden de optie Downloaden via mobiel.

Tip: We raden je aan om te downloaden via wifi om mobiele datakosten te voorkomen.

Opmerking: Een internetverbinding is vereist om te kunnen downloaden.

1. Schakel Downloaden in voor een album, afspeellijst of podcast waar je offline naar wilt luisteren. Je kunt het ook inschakelen voor alle Nummers in Bibliotheek

Tip: Het pictogram Gedownload  geeft aan dat het downloaden klaar is.
  2. Nu kun je zelfs wanneer je geen internetverbinding hebt of je app in offline modus staat naar deze afspeellijst luisteren.

App in offline modus zetten

Je kunt naar je gedownloade nummers luisteren als je even geen internetverbinding hebt.

Je Android handmatig op offline modus zetten:

1. Tik op Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Schakel Offline modus in.

Downloaden via je mobiele dataverbinding toestaan

Downloaden via je mobiele dataverbinding (3G/4G) is standaard uitgeschakeld. Zo schakel je het in:

1. Tik op Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Selecteer onder Geluidskwaliteit de optie Downloaden via mobiel.

Tip: We raden je aan om te downloaden via wifi om mobiele datakosten te voorkomen.

Werkt het niet?

Heb je problemen met het luisteren naar offline muziek op je apparaat? Bekijk onze gids voor het oplossen van problemen met offline luisteren.