Op welke apparaten kan ik Spotify afspelen?

Spotify is niet beperkt tot één apparaat...

Je kunt de app downloaden op verschillende computers, mobiele telefoons en tablets. Bekijk onze systeemvereisten om te zien of je apparaat compatibel is.

Je kunt Spotify ook afspelen vanaf consoles, luidsprekers, tv's, auto's en andere apparaten.

Ga naar Spotify Gear om te zien welke apparaten worden ondersteund. Of zie eenvoudig hoe je je muziek als volgt naar verschillende apparaten kunt sturen:

Kan ik op meerdere apparaten tegelijk afspelen?

Je kunt maar op één apparaat tegelijkertijd afspelen.

Opmerking: Als je begint met afspelen op een ander apparaat, wordt het afspelen op het oorspronkelijke apparaat gepauzeerd.

Voor het laatst bijgewerkt op 12 juli, 2018