Mighty

Voor: Premium-abonnees met iOS

Maak je muziek Mighty met Spotify.

Mighty is een kleine draagbare audiospeler waar je je Spotify-afspeellijsten op kunt downloaden om ze overal te beluisteren, zelfs zonder internetverbinding.

Mighty heeft geen scherm en daarom is er een app om te bepalen welke muziek je erop zet. De app houdt ook je afspeelgeschiedenis bij en laat luistersessies zien die je een andere naam kunt geven of bewerken zoals je wilt.

Met Mighty kun je afspelen, pauzeren, overslaan, shufflen en het volume aanpassen met één duimbeweging. Sluit je koptelefoon erop aan of koppel hem aan je Bluetooth-koptelefoon en -speakers via de bijbehorende app.

Lees verder om te zien hoe je Mighty kunt instellen voor je Spotify-muziek.

Log in bij Spotify met Mighty

Je kunt een Spotify Premium-account maken of inloggen bij je Premium-account tijdens het instelproces in de Mighty-app.

Of log in bij een bestaand Spotify-account op de Mighty-app en volg deze stappen:

1. Als je nog geen Spotify Premium-account hebt, kun je dit hier aanmaken.
  2. Open de Mighty-app.
  3. Tik linksonder op Verbindingen en rechtsboven op Spotify.
  4. Log in bij Spotify.

Kies je muziek voor Mighty

1. Open de Mighty-app.
  2. Tik onderin op Muziek.
  3. Tik op BLADEREN.
  4. Selecteer de afspeellijsten die je aan het apparaat wilt toevoegen met het pictogram +. Of tik op Automatisch vullen om ze allemaal toe te voegen.
    Tip: veeg de titel van een afspeellijst naar rechts om hem van het apparaat te verwijderen.
  5. Tik op SYNCHRONISEREN om je selectie naar je Mighty-apparaat te sturen.
    Opmerking: zorg ervoor dat je Mighty-app is verbonden met je Mighty-app in het gedeelte Verbindingen in de Mighty-app. Je kunt een verbinding maken met Bluetooth of Wifi.
  6. Als de download is voltooid, maak je je Mighty-apparaat ergens aan vast en neem je je muziek overal mee naartoe.

Tip: je kunt de downloadkwaliteit aanpassen in de Mighty-app. Ga daarvoor naar Verbindingen > Spotify.

Nog vragen?

Bekijk voor meer informatie de Veelgestelde vragen over Mighty