Mighty

Voor: Premium

Maak je muziek Mighty met Spotify!

Mighty is een kleine draagbare audiospeler waar je je Spotify-afspeellijsten op kunt downloaden om ze overal te beluisteren, zelfs zonder internetverbinding.

Aan de slag

1. Tik op het pictogram Verbindingen linksonder in je Mighty-app.
  2. Tik op het Spotify-logo in de rechterbovenhoek.
  3. Log in bij Spotify. Als je nog geen Premium hebt, wordt je gevraagd je ervoor aan te melden.

Begin met afspelen

1. Open de Mighty-app.
  2. Tik onderaan op de muzieknoot.
  3. Tik op BLADEREN.
  4. Selecteer de afspeellijsten die je aan het apparaat wilt toevoegen met +. Of tik op Automatisch vullen om ze allemaal toe te voegen.
    Tip: Veeg de titel van een afspeellijst naar rechts om hem van het apparaat te verwijderen.
  5. Tik op SYNCHRONISEREN om je selectie naar je Mighty-apparaat te sturen.

Als de download is voltooid, maak je je Mighty-apparaat ergens aan vast en neem je je muziek overal mee naartoe. De app houdt ook je afspeelgeschiedenis bij en laat luistersessies zien die je een andere naam kunt geven of bewerken zoals je wilt.

Tip: Je kunt de downloadkwaliteit aanpassen in de Mighty-app. Ga daarvoor naar Verbindingen > Spotify.

Hulp nodig?

Bekijk voor meer informatie de Veelgestelde vragen over Mighty.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.