Bluetooth

Met Bluetooth kun je Spotify draadloos afspelen op andere apparaten, zoals luidsprekers, hoofdtelefoons of je autoradio. Een handige manier om af te spelen, zelfs als je geen wifi hebt.

Tip: Meer informatie over Spotify in je auto en op luidsprekers.

Aan de slag

Spotify afspelen vanaf je telefoon, tablet of computer op een ander apparaat met Bluetooth:

1. Schakel Bluetooth in op beide apparaten.
  2. Selecteer het andere apparaat in de Bluetooth-instellingen van je telefoon, tablet of computer.
  3. Open Spotify en afspelen maar!

Hulp nodig?

Probeer de volgende stappen als Spotify niet werkt via Bluetooth:

• Start de Spotify-app opnieuw op.
  • Sluit apps die je niet gebruikt af.
  • Start je apparaten opnieuw op.

Als het probleem zich blijft voordoen, kun je kijken of het misschien wordt veroorzaakt door je apparaat. Raadpleeg de ondersteuningssite van de fabrikant voor hulp.

Je kunt ook deze andere manieren proberen om Spotify op verschillende apparaten af te spelen: