Draagbare apparaten van Samsung

Bedien de muziek vanaf je pols met draagbare apparaten van Samsung.

Voor: Gear S2 en S3, Gear Sport, Gear Fit 2 en Fit 2 Pro en Galaxy Watch.

• Afspelen, pauzeren en overslaan.
  • Muziek opslaan
  • Shuffle en herhalen.
  • Speel muziek af vanuit Bibliotheek Bladeren en Onlangs afgespeeld.

Opmerking: als je de gratis service gebruikt, kun je alleen in Shuffle-modus luisteren en 6 keer per uur iets overslaan. Meer informatie over Spotify gratis gebruiken op mobiele apparaten.

Premium-functies

Als jePremium hebt, kun je ook:

Aan de slag

Systeemvereisten

• Gear S2 en S3, Gear Sport en Gear Fit 2 en Fit 2 Pro
    • Android 4.4 en hoger met minimaal 1,5 GB RAM.
    • iPhone 5 of hoger op iOS 9.0 of hoger.
  • Galaxy Watch
    • Android 5.0 en hoger met minimaal 1,5 GB RAM.
    • iPhone 5 of hoger op iOS 9.0 of hoger.

Spotify installeren op je draagbare apparaat van Samsung:

1. Tik op Apps op het startscherm van het draagbare apparaat van Samsung.
  2. Tik op Galaxy-apps.
  3. Zoek naar 'Spotify' en tik op Installeren.
  1. Tik op je mobiel op Apps.
  2. Tik op Samsung Gear, dan Samsung Galaxy Apps.
  3. Tik op ESSENTIALS en zoek naar Gear Fit 2 of Gear Fit 2 Pro.
  4. Tik op het pictogram Download , dan ACCEPTEER EN DOWNLOAD. Spotify is geïnstalleerd op je draagbare apparaat.

Zodra de app is geïnstalleerd, kun je de muziek rechtstreeks vanaf je pols afspelen of op een ander apparaat via Bluetooth of Spotify Connect

Hulp nodig?

Bekijk de ondersteuningspagina van Samsung.

Je kunt op onze ondersteuningssite ook meer hulp vinden voor jeSpotify-account en -abonnementonline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.