Samsung Family Hub

Met Spotify Connect kun je muziek streamen naar je Samsung Family Hub-koelkast vanaf je mobiel, tablet of desktop.

Aan de slag

1. Open Spotify op je mobiel, tablet of desktop.
  2. Speel een nummer af en tik opBeschikbare apparaten (mobiel) of klik op  (desktop).
  3. Selecteer je Samsung Family Hub uit de apparatenlijst en begin met luisteren.

Hulp nodig?

Bekijk de ondersteuningssite van Samsung voor meer informatie of hulp.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en abonnementoffline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.