Spotify op Xbox One

Luister naar Spotify op je Xbox One!

Deze functies zijn inbegrepen:

• Muziek luisteren op de achtergrond tijdens het gamen.
  • Bladeren door afspeellijsten in verschillende genres en stemmingen. Of onze nieuwste releases bekijken.
  • Je eigen afspeellijsten of muzieknummers afspelen via Jouw muziek.
  • Zoeken naar muzieknummers, albums of afspeellijsten.
  • Spotify Connect gebruiken om muziek te bedienen vanaf je mobiele apparaat.

Je vindt Spotify op je Xbox One terug in het menu Entertainment, onder Alle apps.

Tip: heb je geen Spotify-account? Open dan de Spotify-app op Xbox One en selecteer AANMELDEN om er een te maken!

De makkelijkste manier om in te loggen bij je Spotify-account op Xbox One is via Spotify Connect

1. Houd je telefoon of tablet bij de hand en zorg dat deze met hetzelfde wifinetwerk is verbonden als je Xbox One.
  2. Open de Spotify-app op je telefoon/tablet en log in.
  3. Open de Spotify-app op Xbox One.
  4. Selecteer INLOGGEN.
  5. Volg de stappen op het scherm.
  6. Klaar! Nu kun je je telefoon gebruiken om de muziek op je Xbox One te bedienen.

Inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van Spotify

1. Selecteer INLOGGEN.
  2. Selecteer ANDERE MANIEREN OM IN TE LOGGEN.
  3. Selecteer Wachtwoord.
  4. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer INLOGGEN.

Opmerking: op deze manier inloggen is niet mogelijk als je je account via Facebook hebt gemaakt.

Uitloggen

1. Selecteer de profielafbeelding rechtsboven in het scherm in de Spotify-app op Xbox.
  2. Selecteer Uitloggen.

Je kunt door de app navigeren met de richtingsknoppen, of met L3. Druk op A om functies te selecteren.

Gebruik de richtingsknoppen om door de schermen te bladeren en andere delen van de app te openen.

Zoeken naar muziek

1. Gebruik de richtingsknoppen om het zoekpictogram in de rechterbovenhoek te markeren en druk vervolgens op A.
  2. Gebruik de richtingsknoppen om te typen wat je zoekt.
  3. Selecteer Gereed om te zoeken.
  4. Gebruik de richtingsknoppen om een zoekresultaat te markeren en druk op A om af te spelen.

Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om de muziek te bedienen met je mobiele telefoon.

1. Druk op de Xbox-knop op je controller om het Xbox-menu te openen.
  2. Selecteer Spotify om muziek te kiezen en af te spelen. De muziek blijft doorspelen als je via het Xbox-menu teruggaat naar je game.
  3. Onderaan het Xbox-menu staat een afspeelbalk waarmee je nummers kunt overslaan, afspelen/pauzeren en het volume kunt instellen.

Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om de muziek te bedienen met je mobiele telefoon.

Tip: indien mogelijk in de game, kun je in-game muziek uitschakelen voor de beste Spotify-ervaring.

Hulp nodig?

Ga voor meer informatie naar Xbox-ondersteuning.