Waze

Raak jezelf kwijt in de muziek, niet op de weg!

Spotify is de samenwerking aangegaan met Waze, 's werelds grootste op de community gebaseerde verkeers- en navigatie-app, om jou de ultieme rijervaring te bieden.

Zo werkt het

Begin een rit met Waze vanuit de Spotify-app, of luister naar Spotify-afspeellijsten en verander eenvoudig van nummer terwijl je een route volgt in de Waze-app. Er is nog nooit zo'n eenvoudige (en veilige) manier geweest om onderweg je muziek te bedienen.

Opmerking: inhoud bekijken op Spotify in de Waze-app is om veiligheidsredenen geblokkeerd zolang de auto in beweging is.

En daarnaast

• Eenvoudig te bedienen afspeelknoppen.
  • Snel wisselen tussen apps.
  • Onlangs afgespeelde Spotify-inhoud en aanbevelingen bekijken in de Waze-app.

Aan de slag

1. Download de Waze-app van de Google Play Store.
  2. Koppel je mobiele apparaat via Bluetooth aan je voertuig.
  3. Open de Spotify-app in je auto en tik op VERBINDEN MET WAZE
    Of open de Waze-app en tik op het Spotify-logo om toegang tot je muziek te krijgen.
Voor het laatst bijgewerkt op 07 augustus, 2018