Spotify op andere apps

Koppel Spotify aan andere apps om je muziek op meer plaatsen te krijgen.

We kunnen niet bijhouden aan welke apps je allemaal kunt koppelen, maar je kunt bijvoorbeeld je hardlooprondje van een soundtrack voorzien met Runkeeper, of kijken waar potentiƫle matches op Tinder naar luisteren.

Opmerking: je Spotify-account zal nooit worden gekoppeld aan een externe app zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Log in om te kijken welke apps toegang hebben tot je Spotify

Toegang van een app verwijderen

1. Log in op je Apps-pagina.
  2. Klik op TOEGANG VERWIJDEREN bij een app.