Spotify in de auto

Ga je op weg? Neem Spotify met je mee in de auto.

Opmerking: voor sommige auto's is Spotify Premium nodig.

Nieuwere modellen

De meeste nieuwere auto's hebben nu hun eigen entertainmentsystemen, waardoor het supereenvoudig is om Spotify mee te nemen in de auto. Dit kun je doen vanuit een ingebouwde app of via een reeks verbindingsmethoden, zoals hieronder beschreven.

Ontdek hoe je Spotify kunt afspelen in auto's van merken alsJaguar Land Rover, Volvo, BMW, MINI en TESLA.

Je kunt ook Spotify Gear bezoeken om te kijken welke auto's we ondersteunen. Als je die van jou er niet tussen ziet staan, kun je het ook aan de autofabrikant vragen.

Oudere modellen

Ook in oudere automodellen kun je op tal van manieren Spotify afspelen:

Je kunt een AUX- of USB-kabel gebruiken om je mobiel of tablet rechtstreeks met je auto te verbinden.

Opmerking: neem contact op met de fabrikant van je auto om te controleren of je de juiste kabel hebt.

Een Bluetooth-verbinding is een klassieke manier om de muziek waar je naar luistert op je mobiele telefoon of tablet over te zetten naar je auto.

Meer informatie over Bluetooth.

Stuur je muziek vanaf je iPhone naar je auto met CarPlay.

Stuur je muziek vanaf je Android-mobiel naar je auto met Android Auto.

Stuur je muziek vanaf de Spotify-app op je mobiel of tablet naar je auto.

Ontdek meer en leer hoe je Spotify Connect kunt gebruiken.

Voor jouw veiligheid

Gebruik je mobiele apparaat alleen als dit wettelijk is toegestaan en de omstandigheden hiervoor geschikt zijn.

Stel Spotify in voordat je gaat rijden en voorkom interactie met je apparaat terwijl je auto in beweging is. Rijd altijd met aandacht en voorzichtigheid, met je handen aan het stuur en je ogen op de weg.

Ik kan Spotify niet afspelen in mijn auto

Als je problemen hebt met het afspelen van Spotify in je auto, bekijk dan Ik kan Spotify niet afspelen in mijn auto voor meer informatie over probleemoplossing, afhankelijk van je verbindingstype.