Android Auto

Laat Spotify de soundtrack zijn van je rit. Speel eenvoudig muziek via de app op je Android-telefoon af in je voertuig dat compatibel is met Android Auto .

Aan de slag

Opmerking: Voor Android Auto is Android Lollipop versie 5.0 of hoger vereist.

1. Log in bij de Spotify-app op je Android-telefoon.
  2. Sluit je telefoon aan via USB op een stereo die compatibel is met Android Auto.
  3. Als Spotify al is ingeschakeld, blijft dat zo. Anders start Spotify op je stereodisplay.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar het Android Auto Help Center.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.

Voor het laatst bijgewerkt op 02 augustus, 2018