Android Auto

Voor: Premium- en Free-abonnees

Android Auto is ontworpen met aandacht voor veiligheid. Met een eenvoudige en intuïtieve interface die geïntegreerd is in de stuurbediening en de nieuwe stemacties, is het ontworpen om afleiding te minimaliseren zodat je met je aandacht op de weg blijft.

Met Spotify in Android Auto, kun je:

• Luister naar albums, artiesten, nummers en afspeellijsten uit Jouw muziek.
  • Spotify Radio afspelen.
  • Blader door nieuwe releases.

Aan de slag

1. Log in bij de Spotify-app op je Android-telefoon.
  2. Sluit je telefoon aan via USB op een stereo die compatibel is met Android Auto.
  3. Als Spotify al is ingeschakeld, blijft dat zo. Anders start Spotify op je stereodisplay.

Spotify op Android Auto is beschikbaar op geselecteerde nieuwe voertuigen en autoradio's die op oudere auto's geïnstalleerd zijn.

Opmerking: voor Android Auto is Android Lollipop versie 5.0 of hoger vereist.

Hier is een afspeellijst voor als je onderweg bent: Classic Road Trip songs. Geniet ervan!