Muziek opslaan met afspeellijsten

Afspeellijsten zijn een verzameling nummers die je kunt aanmaken voor verschillende stemmingen of gebeurtenissen. Omdat je er zo veel kunt maken als je wilt, zijn er geen grenzen aan wat je voor afspeellijsten kunt verzinnen.

Mac

1. Klik links op Nieuwe afspeellijst en geef je afspeellijst een naam.
  2. Versleep nummers binnen Spotify naar je afspeellijst om ze toe te voegen.
  3. Of klik met de rechtermuisknop op een nummer of album en kies  Toevoegen aan afspeellijst  en selecteer een afspeellijst.

Klik hier om te leren hoe je je nieuwe afspeellijst kunt delen.

Wil je je afspeellijsten organiseren? Geen probleem   – je kunt een map met afspeellijsten maken.

1. Klik ergens onder AFSPEELLIJSTEN  aan de linkerkant.
  2. Selecteer Map aanmaken.
  3. Geef je map met afspeellijsten een naam.
  4. Versleep je afspeellijsten naar de map.

Windows

1. Klik links op Nieuwe afspeellijst en geef je afspeellijst een naam.
  2. Versleep nummers binnen Spotify naar je afspeellijst om ze toe te voegen.
  3. Of klik met de rechtermuisknop op een nummer of album en kies  Toevoegen aan afspeellijst  en selecteer een afspeellijst.

Klik hier om te leren hoe je je nieuwe afspeellijst kunt delen.

Wil je je afspeellijsten organiseren? Geen probleem   – je kunt een map met afspeellijsten maken.

1. Klik ergens onder AFSPEELLIJSTEN  aan de linkerkant.
  2. Selecteer Map aanmaken.
  3. Geef je map met afspeellijsten een naam.
  4. Versleep je afspeellijsten naar de map.

WebPlayer

Een nieuwe afspeellijst maken

1. Klik op Jouw muziek aan de linkerkant van de pagina.
  2. Klik op de tab Afspeellijsten linksboven.
  3. Klik op + Nieuwe afspeellijst. Typ de naam in van de nieuwe afspeellijst.
  4. Druk op Enter en je nieuwe afspeellijst verschijnt.

Je kunt ook nummers toevoegen uit de zoekresultaten.

1. Beweeg je muis/aanwijzer over het nummer.
  2. Klik op het pictogram van de drie stippen  en selecteer Toevoegen aan...
  3. Selecteer een bestaande afspeellijst of selecteer +Nieuwe afspeellijst.

iPhone

1. Tik op de menuknop met drie lijntjes in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Jouw muziek.
  3. Tik op Afspeellijsten.
  4. Tik op Bewerken in de rechterbovenhoek.
  5. Tik op de plusknop in de linkerbovenhoek.
  6. Voer de naam van je nieuwe afspeellijst in en tik op Maken.

iPad

1. Tik links op Jouw muziek
  2. Tik op Bewerken.
  3. Tik op Nieuwe afspeellijst aanmaken.
  4. Geef je afspeellijst een naam.
  5. Tik op Aanmaken.

Android

1. Tik op de menuknop met drie lijntjes in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Jouw muziek.
  3. Tik op Afspeellijsten.
  4. Tik op het plusje in de rechterbovenhoek.
  5. Voer de naam van je nieuwe afspeellijst in en tik op Maken.

WinPhone

1. Tik op de menuknop met drie lijntjes in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Jouw muziek.
  3. Tik op Afspeellijsten.
  4. Tik op het plusje in de rechterbovenhoek.
  5. Voer de naam van je nieuwe afspeellijst in en tik op Klaar.
  • Twitter
  • Facebook