We maken gebruik van cookies om je een optimale online-ervaring te bieden. Als je van onze website gebruikmaakt, ga je akkoord met ons gebruik van cookies volgens ons cookiebeleid. Meer informatie hier.

Sluiten
User-added image

Je muziek opslaan met afspeellijsten

Afspeellijsten zijn een fantastische Spotify-functie. Je kan muziekmixen voor allerlei stemmingen en momenten samenstellen, en deze opslaan om er laten weer makkelijk bij te kunnen. Je kan afspeellijsten delen met je vrienden, of maak er samen een!

Mac

Windows

Maak een nieuwe afspeellijst
  1. Klik op ‘+ Nieuwe afspeellijst’ in het linkermenu van de Spotify-speler en geef je afspeellijst een naam.
    User-added image
  2. Versleep de nummers die je wil toevoegen naar de titel van je afspeellijst.
  3. Of rechterklik op een nummer of album en kies 'Toevoegen aan ...Nieuwe afspeellijst'.
Deel afspeellijsten met je vrienden
  • Versleep de afspeellijst naar een van je vrienden in je favorietenlijst.
  • Of klik op de Delen-knop om te posten op Facebook, Twitter of Messenger, of om het naar een vriend te sturen.
  • Of rechterklik op de afspeellijst, kies ‘HTTP-link kopiëren’ en plak de link in een e-mail.

Maak afspeellijsten samen met je vrienden
  1. Rechterklik op een nieuwe of bestaande afspeellijst en kies ‘Gezamenlijke afspeellijst’.
  2. Deel de afspeellijst met alle vrienden die van jou nummers mogen toevoegen of verwijderen.
  3. Om de afspeellijst te sluiten zet je de optie ‘Gezamenlijke afspeellijst’ uit.

Bekijk de afspeellijsten van je vrienden
  1. Klik op ‘Volgen’ in de linker werkbalk, vervolgens ‘Facebook-vrienden op Spotify’.
  2. Klik op je vrienden om hun openbare afspeellijsten te bekijken.
  3. Klik op ‘Volgen’ om een lijst toe te voegen aan je afspeellijsten.

Spotify-afspeellijsten
Probeer om te beginnen een van onze afspeellijsten.
Maak een nieuwe afspeellijst
  1. Klik op ‘+ Nieuwe afspeellijst’ in het linkermenu van de Spotify-speler en geef je afspeellijst een naam.
    User-added image
  2. Versleep de nummers die je wil toevoegen naar de titel van je afspeellijst.
  3. Of rechterklik op een nummer of album en kies 'Toevoegen aan ...Nieuwe afspeellijst'.
Deel afspeellijsten met je vrienden
  • Versleep de afspeellijst naar een van je vrienden in je favorietenlijst.
  • Of klik op de Delen-knop om te posten op Facebook, Twitter of Messenger, of om het naar een vriend te sturen.
  • Of rechterklik op de afspeellijst, kies ‘HTTP-link kopiëren’ en plak de link in een e-mail.

Maak afspeellijsten samen met je vrienden
  1. Rechterklik op een nieuwe of bestaande afspeellijst en kies ‘Gezamenlijke afspeellijst’.
  2. Deel de afspeellijst met alle vrienden die van jou nummers mogen toevoegen of verwijderen.
  3. Om de afspeellijst te sluiten zet je de optie ‘Gezamenlijke afspeellijst’ uit.

Bekijk de afspeellijsten van je vrienden
  1. Klik op ‘Volgen’ in de linker werkbalk, vervolgens ‘Facebook-vrienden op Spotify’.
  2. Klik op je vrienden om hun openbare afspeellijsten te bekijken.
  3. Klik op ‘Volgen’ om een lijst toe te voegen aan je afspeellijsten.

Spotify-afspeellijsten
Probeer om te beginnen een van onze afspeellijsten.