We maken gebruik van cookies om je een optimale online-ervaring te bieden. Als je van onze website gebruikmaakt, ga je akkoord met ons gebruik van cookies volgens ons cookiebeleid. Meer informatie hier.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Muziek opslaan met afspeellijsten

Afspeellijsten zijn een verzameling nummers die je kunt aanmaken voor verschillende stemmingen of gebeurtenissen. Omdat je er zo veel kunt maken als je wilt, zijn er geen grenzen aan wat je voor afspeellijsten kunt verzinnen.

Mac

Windows

WebPlayer

iPhone

iPad

Android

WinPhone

1. Klik links op Nieuwe afspeellijst en geef je afspeellijst een naam.
    Nieuwe afspeellijst aanmaken
  2. Versleep nummers binnen Spotify naar je afspeellijst om ze toe te voegen.
  3. Of klik met de rechtermuisknop op een nummer of album en kies  Toevoegen aan afspeellijst  en selecteer een afspeellijst.
Klik hier om te leren hoe je je nieuwe afspeellijst kunt delen.

Wil je je afspeellijsten organiseren? Geen probleem   – je kunt een map met afspeellijsten maken.
  1. Klik ergens onder AFSPEELLIJSTEN  aan de linkerkant.
  2. Selecteer Map aanmaken.
  3. Geef je map met afspeellijsten een naam.
    Mapnaam
  4. Versleep je afspeellijsten naar de map.
  1. Klik links op Nieuwe afspeellijst en geef je afspeellijst een naam.
    Nieuwe afspeellijst aanmaken
  2. Versleep nummers binnen Spotify naar je afspeellijst om ze toe te voegen.
  3. Of klik met de rechtermuisknop op een nummer of album en kies  Toevoegen aan afspeellijst  en selecteer een afspeellijst.
Klik hier om te leren hoe je je nieuwe afspeellijst kunt delen.

Wil je je afspeellijsten organiseren? Geen probleem   – je kunt een map met afspeellijsten maken.
  1. Klik ergens onder AFSPEELLIJSTEN  aan de linkerkant.
  2. Selecteer Map aanmaken.
  3. Geef je map met afspeellijsten een naam.
    Mapnaam
  4. Versleep je afspeellijsten naar de map.

Een nieuwe afspeellijst maken

1. Klik op Jouw muziek aan de linkerkant van de pagina.
    Tab Jouw muziek
  2. Klik op de tab Afspeellijsten linksboven.
    Tab Afspeellijsten webplayer
  3. Klik op + Nieuwe afspeellijst. Typ de naam in van de nieuwe afspeellijst.
    Nieuwe afspeellijsten maken
  4. Druk op Enter en je nieuwe afspeellijst verschijnt.

Je kunt ook nummers toevoegen uit de zoekresultaten.

1. Beweeg je muis/aanwijzer over het nummer.
  2. Klik op het pictogram van de drie stippen drie stippen en selecteer Toevoegen aan...
    Toevoegen aan afspeellijst
  3. Selecteer een bestaande afspeellijst of selecteer +Nieuwe afspeellijst.
    Toevoegen aan afspeellijst
  1. Tik op de menuknop met drie lijntjes in de linkerbovenhoek.
    Menuknop
  2. Tik op Jouw muziek.
    Knop Jouw muziek
  3. Tik op Afspeellijsten.
    Knop afspeellijsten
  4. Tik op Bewerken in de rechterbovenhoek.
    Knop bewerken
  5. Tik op de plusknop in de linkerbovenhoek.
    Knop plus
  6. Voer de naam van je nieuwe afspeellijst in en tik op Maken.
    Dialoogvenster naam nieuwe afspeellijst
  1. Tik links op Jouw muziek
    Jouw muziek iPad
  2. Tik op Bewerken.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  3. Tik op Nieuwe afspeellijst aanmaken.
    Nieuwe afspeellijst iPad
  4. Geef je afspeellijst een naam.
    Naam afspeellijst iPad
  5. Tik op Aanmaken.
  1. Tik op de menuknop met drie lijntjes in de linkerbovenhoek.
    Menuknop
  2. Tik op Jouw muziek.
    Knop Jouw muziek
  3. Tik op Afspeellijsten.
    Knop afspeellijsten
  4. Tik op het plusje in de rechterbovenhoek.Knop plus
  5. Voer de naam van je nieuwe afspeellijst in en tik op Maken.
    Dialoogvenster naam nieuwe afspeellijst
  1. Tik op de menuknop met drie lijntjes in de linkerbovenhoek.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  2. Tik op Jouw muziek.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  3. Tik op Afspeellijsten.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  4. Tik op het plusje in de rechterbovenhoek.Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  5. Voer de naam van je nieuwe afspeellijst in en tik op Klaar.
    Door gebruiker toegevoegde afbeelding
  • Twitter
  • Facebook