We maken gebruik van cookies om je een optimale online-ervaring te bieden. Als je van onze website gebruikmaakt, ga je akkoord met ons gebruik van cookies volgens ons cookiebeleid. Voor meer informatie klik je hier.

Sluiten
Guides
Algemene vragen

Je abonnement opzeggen

Spotify opnieuw installeren

Je apparaat met Spotify synchroniseren

Je wachtwoord wijzigen

Hoe kan ik bij mijn instellingen een ander land invoeren?

Mijn afspeellijsten worden niet geladen

Hoe lang kan ik opgeslagen offline content op mijn computer of mobiele apparaat gebruiken?

Op welke kwaliteit streamt Spotify?

Ik ben artiest. Hoe kan ik mijn muziek op Spotify publiceren?

Kan ik Spotify vanaf verschillende locaties gebruiken?

Sonos

Kan ik Spotify gebruiken om muziek af te spelen in mijn café, restaurant, winkel, school, enzovoort?

Hoeveel nummers kan ik synchroniseren met offline afspeellijsten?

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

E-cards kopen

Hardwareapparaten afspelen

Samsung

Hoe verwijder ik mijn offline apparaten?

Heb je Facebook nodig om een Spotify account te maken?

Kan ik vooraf 12 maanden gratis Spotify Premium krijgen?

Ondersteunt Spotify alle iPods?

Is streamen van muziek duur?

Ik ga op reis naar een locatie buiten mijn profielland. Kan ik Spotify daar gebruiken?

Hoe kan ik Spotify voor mijn mobiele telefoon krijgen?

Sneltoetsen

Hoeveel schijfruimte gebruikt Spotify?

Waarom staat mijn muziek op Spotify hoewel mijn muziek er niet op zou moeten staan?

Kan ik overschakelen tussen verschillende producten?

Op welke platforms kan ik Spotify gebruiken?

Hoe kan ik mijn postcode wijzigen?

Hoe controleer ik mijn abonnementstatus?

Wordt alle content van mijn iPod verwijderd als ik de iPod met Spotify synchroniseer?

Nummers in elkaar over laten lopen

Spotify en je LG-apparaat

Denon

Onkyo

Marantz

Logitech

Spotify voor Blackberry

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Kan ik zoeken naar nummers in een afspeellijst of in zoekresultaten?

Downloadwinkel

Philips

Spotify Connect gebruiken met je Sony-apparaat

Amazon

Bang & Olufsen

Spotify Connect gebruiken met je Yamaha-apparaat

KPN

Western Digital

Kan ik via een Facebook fanpagina verbonden zijn met mijn Spotify account?

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

Parrot

Spotify Connect met je Bang & Olufsen-apparaat gebruiken

Ik vertegenwoordig een platenmaatschappij of verzamelsite en wil mijn inhoud graag op Spotify publiceren

Boxee

Information for subscribers through broadband supplier or mobile carrier

Spotify Connect met je Revo-apparaat gebruiken

Hi voor je abonnement gebruiken

Spotify Connect met je Argon-apparaat gebruiken

XS4ALL voor je abonnement gebruiken

Telecommunicatiepartners van Spotify

Service status

Ziet er goed uit!
Werken eraan...
Laatste Tweet van @SpotifyStatus>>