We maken gebruik van cookies om je een optimale online-ervaring te bieden. Als je van onze website gebruikmaakt, ga je akkoord met ons gebruik van cookies volgens ons cookiebeleid. Voor meer informatie klik je hier.

Sluiten
Guides
Algemene vragen

Je abonnement opzeggen

Spotify opnieuw installeren

Je apparaat met Spotify synchroniseren

Je wachtwoord wijzigen

Hoe kan ik bij mijn instellingen een ander land invoeren?

Mijn afspeellijsten worden niet geladen

Hoe lang kan ik opgeslagen offline content op mijn computer of mobiele apparaat gebruiken?

Op welke kwaliteit streamt Spotify?

Ik ben artiest. Hoe kan ik mijn muziek op Spotify publiceren?

Sonos

Kan ik Spotify vanaf verschillende locaties gebruiken?

Hoeveel nummers kan ik synchroniseren met offline afspeellijsten?

Kan ik Spotify gebruiken om muziek af te spelen in mijn café, restaurant, winkel, school, enzovoort?

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

Hardwareapparaten afspelen

Hoe verwijder ik mijn offline apparaten?

E-cards kopen

Samsung

Ondersteunt Spotify alle iPods?

Heb je Facebook nodig om een Spotify account te maken?

Kan ik vooraf 12 maanden gratis Spotify Premium krijgen?

Is streamen van muziek duur?

Ik ga op reis naar een locatie buiten mijn profielland. Kan ik Spotify daar gebruiken?

Hoe kan ik Spotify voor mijn mobiele telefoon krijgen?

Hoeveel schijfruimte gebruikt Spotify?

Sneltoetsen

Kan ik overschakelen tussen verschillende producten?

Op welke platforms kan ik Spotify gebruiken?

Waarom staat mijn muziek op Spotify hoewel mijn muziek er niet op zou moeten staan?

Spotify en je LG-apparaat

Hoe controleer ik mijn abonnementstatus?

Hoe kan ik mijn postcode wijzigen?

Denon

Wordt alle content van mijn iPod verwijderd als ik de iPod met Spotify synchroniseer?

Nummers in elkaar over laten lopen

Onkyo

Downloadwinkel

Marantz

Philips

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Logitech

Spotify voor Blackberry

Spotify Connect gebruiken met je Sony-apparaat

Kan ik zoeken naar nummers in een afspeellijst of in zoekresultaten?

Spotify Connect gebruiken met je Yamaha-apparaat

Amazon

Bang & Olufsen

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

Western Digital

KPN

Kan ik via een Facebook fanpagina verbonden zijn met mijn Spotify account?

Parrot

Spotify Connect met je Bang & Olufsen-apparaat gebruiken

Ik vertegenwoordig een platenmaatschappij of verzamelsite en wil mijn inhoud graag op Spotify publiceren

Boxee

Information for subscribers through broadband supplier or mobile carrier

Spotify Connect met je Revo-apparaat gebruiken

Hi voor je abonnement gebruiken

Spotify Connect met je Argon-apparaat gebruiken

XS4ALL voor je abonnement gebruiken

Telecommunicatiepartners van Spotify

Service status

Ziet er goed uit!
Werken eraan...
Laatste Tweet van @SpotifyStatus>>