Podcasts op je artiestenprofiel

Podcasts die je host of waarin je voorkomt, worden niet automatisch weergegeven in je artiestenprofiel.

Er zijn een aantal manieren om podcasts extra te benadrukken op je profiel:

• Gebruik Keuze van de artiest om de aandacht op een podcast of afzonderlijke aflevering te vestigen
  • Maak een playlist met podcastafleveringen en zet deze op je pagina
    Opmerking: gebruik de mobiele app van Spotify om podcastafleveringen aan een playlist toe te voegen

Meer informatie over Keuze van de artiest en playlists van de artiest.