Discovery Mode-kanalen

Met Discovery Mode komt je muziek terecht in bepaalde gepersonaliseerde playlists op Spotify.

Je kunt gepersonaliseerde playlists herkennen aan het bijschrift Spotify-logo Gemaakt voor [gebruikersnaam] bovenaan de playlist in de Spotify-app of Web Player.

Discovery Mode is actief in een deel van de gepersonaliseerde playlists, waar luisteraars het meest openstaan voor ontdekking.

Met Discovery Mode-kanalen bedoelen we alle gepersonaliseerde playlists waar Discovery Mode actief is.

Discovery Mode-kanalen bestaan momenteel uit:

Je betaalt alleen tijdens de campagneperiode een commissie voor streams van je geselecteerde nummers in Discovery Mode-kanalen.

Er geldt geen commissie voor alle andere streams van dezelfde nummers in andere delen van het platform.