Keuze van de artiest

De Keuze van de artiest staat bovenaan je artiestenprofiel.

Gebruik Keuze van de artiest voor extra aandacht aan:

• een willekeurig nummer, album, of playlist
  • Je concerten
  • Je merchandise
  • Podcastshows of losse afleveringen
    Opmerking: in de Spotify for Artists-app op mobiele apparaten kun je geen podcast toevoegen als Keuze van de artiest.

Je kunt je Keuze een persoonlijk tintje geven met een afbeelding en een kort bericht.

Onthoud het volgende:

• Je Keuze van de artiest wordt maximaal 180 dagen weergegeven
  • Na 180 dagen verdwijnt je Keuze (maar je kunt deze bijwerken wanneer je maar wilt)
  • Als in je Keuze van de artiest een concert onder de aandacht wordt gebracht, wordt dat concert weergegeven totdat het concert voorbij is of totdat de tickets zijn uitverkocht. Als je meerdere concerten hebt, wordt steeds het eerstvolgende concert weergegeven
  • Als je je merchandise laat zien en het item is uitverkocht, dan wordt je Keuze van de artiest verwijderd

Voor: beheerders en editors

Webbrowser

1. Log in op artists.spotify.com.
  2. Klik linksboven op Profiel bekijken.
  3. Selecteer + onder Keuze van de artiest.
    Tip: als je niet kunt vinden wat je zoekt, knip en plak dan een link uit de Spotify-app.

App

1. Tik rechtsonder op het profielpictogram.
  2. Tik op + onder Keuze van de artiest.
    Tip: als je niet kunt vinden wat je zoekt, knip en plak dan een link uit de Spotify-app.