Sorteren en filteren

Sorteer en filter om muzieklijsten en podcasts beter te kunnen zien.

Met Filteren kun je een specifieke lijst zoeken of alleen downloads weergeven.

Met Sorteren kun je lijsten in een bepaalde volgorde bekijken, bijvoorbeeld:

• Recente inhoud (bijv. nieuwe afleveringen en onlangs afgespeelde inhoud)
  • Onlangs toegevoegd
  • Alfabetisch
  • Op maker

Opmerking: de opties voor sorteren en filteren variƫren afhankelijk van wat je aan het sorteren bent.

Kies je apparaat hieronder om te weten hoe je kunt sorteren en filteren.

De app slaat je sorteer- en filteropties op voor je volgende sessies.

Stel de volgorde van de playlist in via je bibliotheek

Je kunt een aangepaste volgorde instellen voor hoe al je playlists worden weergegeven.

Opmerking: je hebt de desktop-app nodig om een aangepaste volgorde voor je playlists in te stellen, maar die wordt dan wel op alle apparaten weergegeven.

Zo stel je een aangepaste volgorde in voor je playlists:

1. Selecteer het filter Playlists in je bibliotheek .
  2. Klik bovenaan op Pijltje omlaag en selecteer Aangepaste volgorde.
  3. Versleep playlists en kies zelf waar je ze neerzet.