Denk je dat je account is gehackt?

Ons platform en de gegevens van onze gebruikers zijn volledig beveiligd, maar soms kan er door een inbreuk op een andere service iemand anders inloggen op je Spotify-account.

De volgende situaties kunnen hierop wijzen:

• Je wachtwoord werkt niet meer
  • Je e-mailadres is veranderd
  • Er zijn playlists toegevoegd of verdwenen
  • Onlangs afgespeeld ziet er vreemd uit
  • Er wordt muziek afgespeeld terwijl jij die niet bedient
  • Je abonnement is gewijzigd
  • Het Facebook-profiel van iemand anders is aan je Spotify-account gekoppeld
  • Je ontvangt e-mails over inlogpogingen die je niet herkent

Wees gerust: je financiële en beveiligingsgegevens blijven altijd veilig.

Je account beveiligen

Stel eerst je wachtwoord opnieuw in

Open de link om je wachtwoord opnieuw in te stellen in een privé-/incognitovenster en kies een sterk wachtwoord dat je nog niet eerder hebt gebruikt.

Je wachtwoord opnieuw instellen

Wijzig het wachtwoord voor elke service die aan je account is gekoppeld, zoals je e-mailadres, Facebook of Apple.

Tip: controleer de beveiliging van je Facebook.

Log vervolgens overal uit

Log in op je accountpagina, scrol omlaag en selecteer OVERAL UITLOGGEN.

Naar je accountpagina

Ben je iets kwijt?

We kunnen je helpen bij het beveiligen en herstellen van alles wat verloren is gegaan in je account.

Neem contact op

Tip: Maak een schermafbeelding van je Spotify-betaling of bankafschrift. We hebben dit mogelijk nodig voor beveiligingsdoeleinden (zorg dat je volledige creditcardnummer, de verloopdatum of driecijferige code niet zichtbaar is op de schermafbeelding).

Voor het laatst bijgewerkt op: 13 augustus, 2020