Hulp bij inloggen met Apple

Als je je aanmeldt of verbinding maakt met Apple, kun je Face ID, Touch ID of de toegangscode van je Apple-apparaat gebruiken om in te loggen.

Als je wilt inloggen met je Apple-account, heb je het volgende nodig:

Log in met Apple

Opmerking: als je het e-mailadres van je Apple ID verbergt tijdens het aanmelden, gebruikt Apple een uniek, willekeurig adres en worden e-mails van ons doorgestuurd naar je echte e-mailadres.

Een bestaand account aan Apple koppelen

Opmerking: als je de accounts wilt koppelen, moet je het e-mailadres van je Apple ID delen en moet het e-mailadres overeenkomen met dat van je Spotify-account.

1. Tik op het inlogscherm van Spotify op Doorgaan met Apple.
  2. Kies ervoor om je e-mailadres te delen.
  3. Er verschijnt een pop-up waarin wordt bevestigd dat het e-mailadres van je Apple ID overeenkomt met dat van een Spotify-account.
    Opmerking: als er geen pop-up verschijnt, is er geen account gevonden met dit e-mailadres. Controleer of het e-mailadres van Spotify overeenkomt met dat van je Apple ID en probeer het opnieuw.
  4. Log in bij je Spotify-account zoals je gewend bent.
  5. Tik op ACCOUNT VERBINDEN om te bevestigen dat je het aan je Apple ID wilt koppelen.

Kun je niet inloggen met Apple?

Maak een wachtwoord aan voor Spotify zodat je in plaats daarvan kunt inloggen met je e-mailadres.

1. Ga naar het formulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
  2. Voer je e-mailadres in.
    Opmerking: als je je e-mailadres hebt verborgen, gebruik je het e-mailadres dat Apple voor je heeft gegenereerd.
  3. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Een wachtwoord voor Spotify aanmaken

Weet je je e-mailadres voor Spotify of Apple niet meer?

Het e-mailadres dat je voor Spotify hebt gebruikt, staat op je accountpagina

Ga naar de Apple Support-site voor informatie over het vinden van je e-mailadres voor Apple of het automatisch gegenereerde e-mailadres.

Voor het laatst bijgewerkt op: 14 augustus, 2020