Hulp bij mislukte betaling

Opmerking: als je een abonnement hebt via een partnerbedrijf (bijv. je telefoon- of internetprovider), worden je betalingen door dit bedrijf beheerd.

Zorg dat je betaalmethode voldoende saldo heeft en:

• Geregistreerd is in het hetzelfde land als dat van je Spotify-account.
  • Niet verlopen of geannuleerd is.
  • Geactiveerd is voor buitenlandse, beveiligde online en terugkerende aankopen. Neem contact op met je bank of betalingsprovider om dit te controleren.

Kun je een nieuwe betaling niet verifiëren?

Zorg dat je bank of betalingsprovider je correcte gegevens heeft. Het kan zijn dat ze je identiteit moeten verifiëren in verband met beveiligingsredenen, bijv. met een wachtwoord, pincode, vingerafdruk of een code die naar je apparaat wordt verzonden.

Als je meer hulp nodig hebt, kun je het beste contact opnemen met de bank die je kaart heeft uitgegeven.

Reguliere betaling mislukt?

Als de maandelijkse betaling voor je abonnement mislukt, raak je Premium niet meteen kwijt. We proberen de dagen erna je betaling opnieuw te verwerken.

Opmerking: dit is niet van toepassing op betalingen via iDEAL. Als een betaling mislukt, wordt je Premium-abonnement overgezet op een gratis abonnement.

Je kunt je betalingsinformatie bekijken of bijwerken op je accountpagina, onder Je abonnement.

Inloggen op je accountpagina

Voor het laatst bijgewerkt op: 19 januari, 2021