Jaguar Land Rover

Voor: iPhone

Geniet tijdens een ritje van Spotify met Jaguar Land Rovers InControl Apps, dat naast de vertrouwde Spotify-beleving ook gepersonaliseerde afspeellijsten gebaseerd op je smaak en luistergedrag in de auto biedt.

Met Spotify + JRL InControl Apps beschik je tijdens de rit over:

• Aanbevolen afspeellijsten
  • Gepersonaliseerde afspeellijsten
  • Nummers op basis van je luistergedrag in de auto
  • Spotify Radio
  • Jouw muziek
  • Bladeren
  • Zoeken
  • Gedownloade offline muziek (vereist een Spotify Premium-abonnement)

Aan de slag

Opmerking: Je hebt de Spotify-app versie 6.5 of hoger nodig, op iPhone 5 of nieuwer (met iOS 9 of nieuwer) en de Jaguar of Land Rover InControl Apps-applicatie.

1. Meld je aan bij de Spotify-app op je iPhone.
  2. Verbind je telefoon met de USB-poort van je auto via een USB-kabel.
  3. Mogelijk moet je je telefoon ook koppelen  via Bluetooth.
  4. Zodra je telefoon verbonden is, verschijnt de Spotify-app in InControl Apps op het touchscreen van je voertuig.

Wordt hier mobiele data bij verbruikt?

Bij streamen wordt je mobiele data gebruikt, tenzij je verbonden bent met de hotspot van het voertuig.

Als je Premium hebt, heb je toegang tot je offline muziek als er geen goede internetverbinding is.