De web player inschakelen

Voor: Google Chrome, Firefox en Edge.

Als je de web player van Spotify wilt gebruiken, maar de melding krijgt 'Playback of protected content is not enabled' (Beveiligde inhoud afspelen is uitgeschakeld), hoef je alleen maar de Widevine-plug-in in te schakelen of een mediapakket te downloaden. Selecteer hieronder je browser om te zien hoe.

Opmerking: je hoeft niks te downloaden om de plug-in in te schakelen en je online veiligheid komt niet in gevaar.

1. Voer het volgende in in de adresbalk van je browser: chrome://settings/content.
  2. Zorg dat onder Beveiligde content het vakje naast Toestaan dat sites beveiligde content afspelen is aangevinkt.
  1. Klik op DRM-inhoud afspelen in de gele waarschuwingsbalk bovenaan in het scherm.

Als de gele balk niet wordt weergegeven, kun je DRM als volgt inschakelen:

1. Voer het volgende in in de adresbalk van je browser:about:preferences#content.
  2. Zorg dat onder DRM-inhoud het vakje naast DRM-inhoud afspelen is aangevinkt.

Voor N-edities van Windows 10 is een Media Feature Pack vereist om de web player in te schakelen. Het pakket downloaden:

1. Ga naar het downloadcentrum van Microsoft.
  2. Selecteer je taal en klik opDownloaden.
  3. Kies je platform en klik op Volgende.

Ga naar het downloadcentrum van Microsoft voor meer details en een volledige installatiegids.