Kan niet lid worden van het Family-abonnement

Voor: leden van een Family-abonnement

Abonnementsleden kunnen één keer per 12 maanden van abonnement wisselen.

Wil je deelnemen aan een abonnement? Dan moet je zijn ingelogd op je eigen Spotify-account en een uitnodiging op je e-mailadres hebben ontvangen.

• Je moet op hetzelfde adres wonen als de abonnementsbeheerder
  • Wanneer je deelneemt aan het abonnement, voer je hetzelfde adres in als de beheerder van het abonnement

De uitnodiging werkt niet

• Probeer de link te openen in een incognito- of privévenster van je browser.
  • De uitnodiging verloopt als deze door een ander lid is gebruikt. Vraag de beheerder van het abonnement om je een nieuwe link te sturen en probeer het opnieuw.

Adres niet gevonden?

Als je adres niet automatisch wordt aangevuld, voer je het volledige adres in en selecteer je Zoeken.

Wanneer je het nog steeds niet kunt vinden, selecteer je een gebouw, straatnaam of een nabijgelegen openbare ruimte of gebouw. Gebruik niet het adres van iemand anders.