Spotify Free

Geniet in alle vrijheid van je muziek. Je hoeft geen Premium-account te hebben om overal van Spotify te kunnen genieten.

• Luister onderweg naar je favoriete artiesten.
  • Vind de perfecte afspeellijsten voor ieder moment.
  • Ontdek nieuwe muziek.
  • Je eigen afspeellijsten maken, afspelen en bewerken.
  • Muziek en afspeellijsten delen met je vrienden.
  • Laat Spotify nummers kiezen met Radio.

Dit is allemaal mogelijk ongeacht met welk apparaat je luistert, maar er zijn voor de Free-service wel een aantal beperkingen, afhankelijk van je apparaat. Hieronder vind je meer uitleg.

Krijg toegang tot onze catalogus met meer dan 30 miljoen nummers (ondersteund door advertenties). Zoveel muziek als je wilt, zo lang als je wilt!

Op compatibele mobiele apparaten heb je toegang tot door advertenties ondersteunde muziek in shuffle-modus.

• Dat je niet alle nummers kunt streamen die je wilt en je slechts 6 keer per uur van nummer kunt wisselen.
  • Soms zul je een mix horen van nummers van andere artiesten die soortgelijk zijn aan wat je aan het afspelen bent.

Ga naar een afspeellijst, album of artiestenpagina en klik op SHUFFLE PLAY. Je muziek wordt direct afgespeeld.

Aanmelden voor Free

Voor toegang tot Spotify for Free heb je alleen maar een account bij ons nodig.

Daarna hoef je alleen maar de app te downloaden om meteen van de muziek te genieten.

Overgaan op Free

Als je wilt overstappen van een Premium-account naar Free, hoef je alleen maar je bestaande abonnement op te zeggen. Je account wordt op de volgende factuurdatum omgezet in Free.

Opmerking: als je wilt overstappen van een Premium-account bij een ander bedrijf (bijvoorbeeld je internet-/mobiele provider of iTunes), moet je je abonnement via dat bedrijf opzeggen.

Wat is het verschil tussen Spotify Free en Spotify Premium?

Met een Free-account kun je alle nummers in je catalogus beluisteren, maar hoor je reclame tussen de nummers door en zijn er een aantal beperkingen afhankelijk van je apparaat.

Met een Premium-account heb je geen last van advertenties of beperkingen, ongeacht het apparaat dat je gebruikt. Daarnaast heb je toegang tot speciale functies zoals geluid van hoge kwaliteit, offline luisteren en Spotify Connect.