externe apps

Integreer apps van derden in Spotify om te profiteren van talloze geweldige functies en toevoegingen.

Van je hardloopsessie bijhouden met Runkeeper tot zien wat een potentiële match op Tinderluistert, de integratiemogelijkheden zijn eindeloos.

We vragen altijd om toestemming voordat we toegang geven aan een app van derden die verbinding wil maken met je Spotify. Je vindt een lijst met apps die je toegang hebt gegeven op je Apps-pagina.

Toegang intrekken

De toegang van een app van derden intrekken:

1. Ga naar je Apps-pagina
  2. Zoek de app die je wilt verwijderen en klik op TOEGANG INTREKKEN.

Dat is alles! Je kunt wanneer je maar wilt weer toegang verlenen.

Zie je een app niet die je wel toestemming hebt gegeven?

Misschien heb je hem gekoppeld aan een ander Spotify-account. Bekijk onze handleiding om andere accounts te vinden.

Voor het laatst bijgewerkt op 28 juni, 2018