Een afspeellijst, afbeelding of tekst melden

Als je op Spotify inhoud vindt die door een andere gebruiker of artiest is gemaakt of geüpload, die aanstootgevend is of inbreuk maakt op auteursrechten (bijvoorbeeld een afspeellijst, afbeelding of tekst), kun je dit melden via de app.

Opmerking: als je een melding wilt doen over muziek op de Spotify-service en je intellectuele eigendomsrecht (in plaats van over afbeeldingen die zijn geüpload door andere gebruikers), raadpleeg je Inbreuk eigendomsrecht muziek melden.

Elke melding wordt per geval bekeken. We kunnen niet meteen op elke melding reageren, maar we zullen op ons eigen oordeel afgaan en ongepaste inhoud verwijderen.

We nemen de zorgen van klanten over inhoud bijzonder serieus. Misbruik van dit meldingsproces kan ertoe leiden dat je Spotify-account wordt gesloten.

Kies hieronder een apparaat en zie hoe je je rapport kunt indienen.

1. Klik met de rechtermuisknop op de titel van de afspeellijst of de naam van de artiest.
    Je kunt ook op Opties klikken, rechts naast de afspeellijst of het artiestenprofiel en Melding maken selecteren.

Je wordt automatisch doorverwezen naar het meldformulier.

2. Selecteer het juiste onderwerp.
  3. Vul het formulier in en klik op Verzenden.

Je hebt de inhoud nu aan ons gemeld. Bedankt voor je hulp. Je bent geweldig!

1. Tik op Opties  rechtsboven in de afspeellijst of op het artiestenprofiel.
  2. Scrol naar beneden en tik op Misbruik melden
    Je wordt automatisch doorverwezen naar het meldformulier.
  3. Tik op het juiste onderwerp.
  4. Vul het formulier in en tik op Verzenden.

Je hebt de inhoud nu aan ons gemeld. Bedankt voor je hulp. Je bent geweldig!

1. Tik op Opties  rechtsboven in de afspeellijst of op het artiestenprofiel.
  2. Scrol naar beneden en tik op Misbruik melden
    Je wordt automatisch doorverwezen naar het meldformulier.
  3. Tik op het juiste onderwerp.
  4. Vul het formulier in en tik op Verzenden.

Je hebt de inhoud nu aan ons gemeld. Bedankt voor je hulp. Je bent geweldig!

1. Tik op Opties  rechtsboven in de afspeellijst of op het artiestenprofiel.
  2. Scrol naar beneden en tik op Misbruik melden.

Je wordt automatisch doorverwezen naar het meldformulier.

3. Tik op het juiste onderwerp.
  4. Vul het formulier in en tik op Verzenden.

Je hebt de inhoud nu aan ons gemeld. Bedankt voor je hulp. Je bent geweldig!

Voor het laatst bijgewerkt op 28 juni, 2018