Problemen met inloggen

Ga als volgt te werk:

1. Kies op het inlogscherm de optie inloggen (niet aanmelden).
  2. Voer je e-mailadres of gebruikersnaam in.
  3. Voer je wachtwoord in.
  4. Klik/tik op INLOGGEN.

Werkt dit niet?

1. Stel je wachtwoord opnieuw in.

Als je de e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord niet ontvangt, controleer je je mappen met spam/ongewenste e-mail.

Als je de melding krijgt dat de link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord ongeldig is of al in gebruik is, probeer je de link in privémodus of in een incognitovenster te openen.

2. Probeer een ander e-mailadres (of een andere gebruikersnaam) in te voeren waarmee je je mogelijk hebt aangemeld.
  3. Probeer in te loggen met LOG IN MET FACEBOOK. Mogelijk is je account gekoppeld aan Facebook. Als dat het geval is, kun je met deze knop automatisch inloggen.

Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat is geregistreerd op mijn account

In dat geval moet je een nieuw account maken.

Opmerking: Als je een Premium-abonnement hebt op je oorspronkelijke account, moet je dat annuleren en je opnieuw abonneren op je nieuwe account. Je kunt contact met ons opnemen voor ondersteuning.

Als je account is verbonden met Facebook, hoef je alleen LOG IN MET FACEBOOK maar te selecteren.

Werkt dit niet?

Controleer of je bent ingelogd op het juiste Facebook-account op je apparaat.

Tip: Als je je wachtwoord moet wijzigen of opnieuw moet instellen, doe je dit via je Facebook-instellingen.

Heb je Facebook gesloten of gedeactiveerd?

Als je je hebt aangemeld via Facebook en dat Facebook-account hebt gesloten of gedeactiveerd, kun je niet meer in Spotify inloggen.

In dat geval moet je een nieuw account maken. We raden je aan om Facebook tijdelijk te reactiveren en dan het volgende te doen:

• Annuleer alle bestaande Premium-abonnementen en abonneer je opnieuw op je nieuwe account.
  • Als je het e-mailadres van je Facebook-account wilt behouden in je nieuwe Spotify-account, moet je eerst je oorspronkelijke Spotify-account sluiten.
  • Je verliest alle opgeslagen muziek, afspeellijsten en volgers uit je oorspronkelijke account. Maar je kunt met je nieuwe account weer opnieuw inhoud opslaan, maken en volgen.

Tip: Zorg dat je op je apparaat bij het juiste Facebook-account bent aangemeld als je je nieuwe Spotify-account via een nieuw Facebook-account wilt maken.

Als je het e-mailadres, de gebruikersnaam of het wachtwoord waarmee je op Spotify inlogt niet meer weet:

1. Ga naar de pagina om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  2. Voer je e-mailadres of gebruikersnaam in.
  3. Klik/tik op VERZENDEN. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een koppeling om je wachtwoord opnieuw in te stellen voor het adres dat op je account is geregistreerd.

Ben je je gebruikersnaam of e-mailadres vergeten?

• Probeer alle e-mailadressen die je mogelijk hebt gebruikt een account te maken. Als er geen account is gekoppeld aan de gegevens die je invoert, laten we je dat direct weten, zodat je een ander adres kunt proberen.
  • Zoek op al je e-mailadressen (ook in mappen met ongewenste mail) naar e-mails van Spotify. Als je er een vindt, is dat e-mailadres waarschijnlijk gekoppeld aan je account.

De link om je wachtwoord opnieuw in te stellen werkt niet of is verlopen

• Probeer het opnieuw met een privébrowser/incognitoscherm.
  • Als je de e-mail met de link niet ontvangt, kijk je in je mappen met ongewenste mail.

Tip: Als je niet langer toegang hebt tot het geregistreerde e-mailadres, moet je een nieuw account maken.

Als je inlogt, maar je niet ziet wat je verwacht (Premium-abonnement, afspeellijsten, opgeslagen muziek, enz.) ben je misschien ingelogd in het verkeerde account.

Je kunt meerdere accounts maken met Spotify, elk met zijn eigen unieke inlogcode, abonnement, opgeslagen muziek, enzovoort. Je kunt daardoor inloggen op verschillende accounts vanaf verschillende apparaten.

Controleer of je misschien een dubbele account hebt.

Het inlogproces kan per apparaat verschillen. Volg zorgvuldig de instructies voor elk afzonderlijk apparaat.

Als je LOG IN MET FACEBOOK gebruikt, controleer je of het apparaat dat je gebruikt is ingelogd op de juiste Facebook-account. Als dat niet het geval is, log je mogelijk in op de verkeerde Spotify-account.