Ik wil Spotify zonder Facebook gebruiken

De verbinding tussen je Spotify-account en Facebook verbreken:

1. Open de Spotify-desktopapp.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op en vervolgens op Instellingen.
  3. Klik onder Sociaal op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.

Opmerking: Het is niet mogelijk om deze stappen op mobiel te doorlopen.

Zie je deze optie niet?

Dit betekent dat je je account via Facebook hebt gemaakt en dat het niet mogelijk is de verbinding te verbreken.

In dit geval zul je een nieuw account moeten maken:

1. Als je een Premium-abonnement hebt op je huidige account, moet je dat opzeggen (je kunt je opnieuw abonneren op je nieuwe account).
    Opmerking: Als je gebruikmaakt van studentenkorting, kun je die pas 12 maanden nadat je je er oorspronkelijk voor hebt aangemeld opnieuw toepassen op je nieuwe account.
  2. Ga naar je accountpagina en klik onderaan opOVERAL UITLOGGEN.
  3. Maak je nieuwe account.
    Opmerking: Het is niet mogelijk om twee accounts met hetzelfde e-mailadres te hebben. Als je het e-mailadres van je oude account wilt behouden, moet je het oude account sluiten.

Opgeslagen muziek en afspeellijsten gaan niet mee naar je nieuwe account, maar je kunt de muziek opnieuw opslaan en afspeellijsten opnieuw maken.