Meldingsinstellingen

Je kunt ervoor kiezen om bericht van ons te krijgen over nieuws, aanbiedingen, concertaanbevelingen, artiestenupdates en meer.

We sturen je ook beveiligingsupdates voor je digitale veiligheid.

E-mail en pushberichten

Spotify houdt je op de hoogte via e-mails naar het e-mailadres in je account en via pushberichten naar je mobiele apparaat.

Opmerking: om pushberichten te ontvangen, moet je meldingen voor de Spotify-app toestaan in je telefooninstellingen.

Op je accountpagina kun je beheren welke e-mails en pushberichten je ontvangt (of juist niet).

Log in om meldingsinstellingen te wijzigen

Afmelden voor e-mails

Je kunt jezelf direct van een mailinglijst verwijderen door onderaan een e-mail van Spotify op Afmelden te klikken.

E-mails over accountactiviteit

We sturen e-mails over accountactiviteit om je account te beschermen. Hiertoe behoren:

• Nieuwe logins
  • Nieuwe leden van een Family-of Duo-abonnement

Uit veiligheidsoverwegingen kun je deze e-mails niet uitschakelen.

Als je een activiteit ziet die je niet herkent, ga dan naar hulp bij accountovername.

Gesponsorde aanbevelingen

Met gesponsorde aanbevelingen vind je makkelijk nieuwe muziek van artiesten die je leuk vindt, direct in de Spotify-app.

Als je deze niet wilt ontvangen, tik je op Meer informatie de volgende keer dat je er een ziet. Daar kun je de weergave ervan voor die artiest stopzetten, of helemaal stoppen dat ze getoond worden.