Landinstellingen

Als je het land uit gaat, kun je Spotify meenemen!

Premium

Als je Premium hebt, kun je Spotify overal ter wereld gebruiken, zolang als je maar wilt. Als je definitief naar een ander land verhuist, moet je je landinstellingen bijwerken en een nieuwe betalingsmethode kiezen die is uitgegeven in je nieuwe land.

1. Je abonnement annuleren.
  2. Wacht totdat je account weer is omgezet naar een gratis, door advertenties ondersteund abonnement aan het eind van je factureringscyclus.
  3. Log in op je accountpagina
  4. Klik op PROFIEL BEWERKEN
  5. Scrol omlaag naar Land en selecteer je nieuwe land in het vervolgkeuzemenu.
    Opmerking: Het nieuwe land wordt alleen weergegeven als je je er ook echt bevindt.
  6. Klik op PROFIEL OPSLAAN.
  7. Opnieuw abonneren op Premium  door middel van een betalingsmethode die is uitgegeven in je nieuwe land.

Spotify

Als je onze gratis, door advertenties ondersteunde service gebruikt, kun je Spotify tot 14 dagen in een ander land gebruiken.

Je instellingen wijzigen voor het land waar je bent:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN
  3. Scrol omlaag naar Land en selecteer je nieuwe land in het vervolgkeuzemenu.
    Opmerking: Het nieuwe land wordt alleen weergegeven als je je er ook echt bevindt.
  4. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

Je kunt ook upgraden naar Premium om overal naar muziek te luisteren, zolang je maar wilt en waar je maar wilt, zonder je landinstellingen te hoeven wijzigen.

Voor het laatst bijgewerkt op 27 juni, 2018