Gebruikersnamen zoeken in de cache

Ben je je Spotify-gebruikersnaam vergeten? Geen zorgen! Als je Spotify op een Mac, PC of Android hebt gebruikt, kun je je gebruikersnaam vinden in de informatie die is opgeslagen op je apparaat.

Kies hieronder je apparaat en ontdek hoe het werkt.

Op je Mac:

1. Open Finder op je Mac.
  2. Klik op Ga > Bibliotheek in de menubalk. (Mogelijk moet je de Alt-toets ingedrukt houden als Bibliotheek niet zichtbaar is.)
  3. Open Toepassingsondersteuning > Spotify > Gebruikers
  4. Alle gebruikersnamen die je hebt gebruikt om in te loggen op dit apparaat worden in deze map weergegeven.

In Windows:

1. Klik in de linkeronderhoek van het beginscherm van je computer op het Start-pictogram > Verkenner > Deze pc.
  2. Open C: > Gebruikers > De gebruikersnaam van je computer > AppData
    Opmerking: als je AppData niet kunt vinden, open je het startmenu en typ je Uitvoeren in het zoekveld. Selecteer Uitvoeren, typ appdata en druk op enter.
  3. Open Local > Spotify > Users.
  4. Alle gebruikersnamen die je hebt gebruikt om in te loggen op dit apparaat worden in deze map weergegeven.

Op Android

1. Sluit je telefoon met een USB-kabel aan op een computer.
  2. Zoek en open in je computerbestanden Android > data > com.spotify.music > files > spotifycache > users.
  3. Alle gebruikersnamen die je hebt gebruikt om in te loggen op dit apparaat worden in deze map weergegeven.

Opmerking: het is niet mogelijk om door mappen te bladeren op je Android-telefoon zonder verbonden te zijn met een computer, maar er zijn apps beschikbaar waarmee je dat wel kunt doen.

Voor het laatst bijgewerkt op 12 maart, 2018