Maak je eigen account aan

Geen wachtrijen, geen entreekosten en geen armbandjes. Het is supereenvoudig om lid te worden van Spotify.

Als je een account aanmaakt bij Spotify, krijg je toegang tot onze gratis dienst. Probeer Premium uit voor nog meer geweldige functies.

Tip: als je het overzicht over je muziek en abonnementen wilt bewaren, raden we je aan om slechts één account te maken. Bekijk hoe je eventuele accounts die je al hebt kunt vinden.

Meld je aan met je e-mailadres

1. Ga naar Spotify.com/signup.
  2. Voer je e-mailadres in.
  3. Bevestig je e-mailadres door het opnieuw in het volgende veld in te voeren.
  4. Kies een wachtwoord.
  5. Voer een naam in Hoe mogen we je noemen? als je je account wilt personaliseren met een profielnaam.
    Opmerking: het is niet mogelijk om in te loggen met je profielnaam.
  6. Vul de overige gegevens in.
  7. Klik op AANMELDEN.

Is het e-mailadres al geregistreerd?

We staan per e-mailadres slechts één account toe, dus als je deze foutmelding krijgt bij het aanmelden, heb je al een account.

Als je toegang wilt krijgen tot het bestaande account, voer je het e-mailadres in in ons formulier wachtwoord opnieuw instellen. Je ontvangt daarna een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Meld je aan via Facebook

1. Ga naar Spotify.com/signup.
  2. Klik op AANMELDEN MET FACEBOOK.
  3. Voer je inloggegevens van Facebook in en klik op Inloggen.
    Opmerking: je apparaat herkent en gebruikt mogelijk automatisch accounts die al zijn ingelogd op Facebook.