Maak je eigen account aan

Geen wachtrijen, geen entreekosten en geen armbandjes. Het is supereenvoudig om lid te worden van Spotify.

Als je een account aanmaakt bij Spotify, krijg je toegang tot onze gratis, door advertenties ondersteunde dienst. Probeer Premium voor nog meer geweldige functies.

Tip: Als je het overzicht over je muziek en abonnementen wilt bewaren, raden we je aan om slechts één account te maken. Bekijk hoe je eventuele accounts die je al hebt kunt vinden.

Meld je aan met je e-mailadres

1. Ga naar Spotify.com/signup.
  2. Voer je e-mailadres in.
  3. Bevestig je e-mailadres door het opnieuw in het volgende veld in te voeren.
  4. Kies een wachtwoord.
  5. Voer een naam in Hoe mogen we je noemen? als je je account wilt personaliseren met een profielnaam.
    Opmerking: Het is niet mogelijk om in te loggen met je profielnaam.
  6. Vul de overige gegevens in.
  7. Klik op AANMELDEN.

Is het e-mailadres al geregistreerd?

Je mag per e-mailadres maar één account hebben. Als je deze foutmelding ziet, heb je al een account met het e-mailadres dat je hebt ingevoerd.

Als je toegang wilt tot het account dat aan dit e-mailadres is gekoppeld, maar je je wachtwoord niet meer weet, kun je het wachtwoord resetten met behulp van ons formulier wachtwoord resetten.

Meld je aan via Facebook

1. Ga naar Spotify.com/signup.
  2. Klik op AANMELDEN MET FACEBOOK.
  3. Voer je inloggegevens van Facebook in en klik op Inloggen.
    Opmerking: Je apparaat herkent en gebruikt mogelijk automatisch accounts die al zijn ingelogd op Facebook.
Voor het laatst bijgewerkt op 27 juni, 2018