Playlists opslaan en herstellen

Een playlist opslaan

SelecteerĀ Opgeslagen content toevoegen bij een playlist om deze op te slaan in je bibliotheek.

Een versie van een playlist opslaan

De meeste playlists worden regelmatig bijgewerkt om up-to-date te blijven.

Je kunt geen specifieke versie van een playlist opslaan (of terughalen), maar je kunt wel het volgende doen:

• Je eigen playlist creĆ«ren en alle nummers eraan toevoegen
  • SelecteerĀ Opgeslagen content toevoegen bij een nummer om het op te slaan in je playlist Gelikete nummers in je bibliotheek

Verwijderde playlists herstellen

Als je in de afgelopen 90 dagen een playlist hebt verwijderd, dan kun je deze nog herstellen:

1. Log in op je accountpagina.
  2. Selecteer Playlists herstellen onder Account.
  3. Klik op Herstellen voor de playlist die je wilt herstellen.
  4. Open Spotify en zoek de herstelde playlist onderaan de rij met playlists.

Tip: je kunt ook sneltoetsen gebruiken om iets dat je hebt verwijderd onmiddellijk ongedaan te maken:

• Cmd + Z (voor Mac)
  • Ctrl+Shift+Z (voor Windows)

Kun je het niet vinden?

Misschien heb je de playlist met een ander account gecreƫerd. Probeer in te loggen met andere gegevens.