Spotify Connectin vianmääritys

Jos Spotify Connect ei toimi, tarkista, että

Kannattaa tarkistaa myös, että molemmat laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa. Vaikka se onkin pakollista vain silloin, kun käytät Spotify Connectia kyseisillä laitteilla ensimmäisen kerran, se saattaa auttaa myös vianmäärityksessä.

Huomautus: Et voi toistaa paikallisia tiedostoja, kun käytät Spotify Connectia.

Jos nämä tarkistukset eivät tarjoa ratkaisua, kokeile seuraavaa:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Voit myös kokeilla poistaa Näytä vain paikalliset laitteet -asetuksen käytöstä. Näin sovellus yrittää löytää myös sellaisia lähellä olevia laitteita, jotka eivät käytä samaa internetyhteyttä kuin laitteesi. Toimi näin:

Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan mobiililaitteilla ja tableteilla.

1. Avaa mobiililaitteen tai tabletin Spotify-sovellus.
  2. Valitse Koti .
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Laitteet.
  5. Poista Näytä vain paikalliset laitteet käytöstä ja kokeile Connectia uudelleen.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet operaattorin tai valmistajan tukisivustolta.

Voit kokeilla myös seuraavia vaihtoehtoisia tapoja kuunnella Spotifyta eri laitteilla:

Päivitetty viimeksi 11. kesäkuuta 2018