Spotify Connectin vianmääritys

Jos Spotify Connect ei toimi, tarkista, että

Kannattaa tarkistaa myös, että molemmat laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa. Vaikka se onkin pakollista vain silloin, kun käytät Spotify Connectia kyseisillä laitteilla ensimmäisen kerran, se saattaa auttaa myös vianmäärityksessä.

Huomautus: Et voi toistaa paikallisia tiedostoja, kun käytät Spotify Connectia.

Jos ongelma ei vieläkään poistu, näistä ohjeista saattaa olla apua:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Voit myös kokeilla poistaa Näytä vain paikalliset laitteet -asetuksen käytöstä. Näin sovellus yrittää löytää lähellä olevia laitteita, jotka eivät käytä samaa internetyhteyttä kuin laitteesi. Toimi näin:

Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan mobiililaitteilla ja tableteilla.

1. Avaa Spotify-sovellus mobiililaitteessa tai tabletissa.
  2. Valitse Oma kirjasto näytön alareunassa olevasta valikosta.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Etsi Laitteet-kohdasta Näytä vain paikalliset laitteet.
  5. Ota asetus pois käytöstä ja kokeile Connectia uudelleen.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet palveluntarjoajan tai valmistajan tukisivustolta.

Voit kokeilla myös seuraavia vaihtoehtoisia tapoja kuunnella Spotifyta eri laitteilla: