Spotifyn uudelleenasennus

Uudelleenasentaminen korjaa monet tavalliset ongelmat ja tuo sovellukseen uutta eloa.

Huomautus: Offline-soittolistat on synkronoitava uudestaan uudelleenasentamisen jälkeen.

MAC

1. Valitse valikkoriviltä Spotify ja sitten Sulje Spotify.
  2. Avaa Finder ja valitse valikkoriviltä Siirry > Kirjasto. (Kokeile pitää Alt-näppäintä painettuna, jos Kirjasto-vaihtoehtoa ei näy.)
  3. Avaa Välimuistit ja poista kansio com.spotify.Client.
  4. Napsauta Takaisin-nuolta.
  5. Avaa Sovellustuki ja poista Spotify-kansio.
  6. Lataa ja asenna Spotify.

WINDOWS

1. Sulje Spotify.
  2. Avaa Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Ohjelmat ja toiminnot.
  4. Valitse luettelosta Spotify ja napsauta kohtaa Poista asennus.
  5. Noudata näytön ohjeita.
  6. Lataa ja asenna Spotify.

WINDOWS 10

1. Avaa Spotify ja valitse valikkoriviltä Tiedosto. Valitse Lopeta.
  2. Napsauta Windows-painiketta. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Sovellukset.
  4. Napsauta kohtaa Sovellukset ja ominaisuudet ja valitse Spotify.
  5. Valitse Poista asennus. Vahvista toiminto valitsemalla ponnahdusikkunassa Poista asennus.
  6. Lataa ja asenna Spotify Windows-sovelluskaupasta.
  1. Pidä aloitusnäytön Spotify-kuvaketta painettuna, kunnes se alkaa täristä.
  2. Napauta kuvakkeen kohdalla olevaa X-merkkiä.
  3. Siirry App Storeen. Etsi ja asenna Spotify Music -sovellus.
  1. Pidä aloitusnäytön Spotify-kuvaketta painettuna, kunnes se alkaa täristä.
  2. Napauta kuvakkeen kohdalla olevaa X-merkkiä.
  3. Siirry App Storeen. Etsi ja asenna Spotify Music -sovellus.

Android 6.0+

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Etsi Spotify sovellusluettelostasi ja napauta sitä.
  4. Asenna sovellus alusta alkaen uudelleen valitsemalla Tallennustila > Tyhjennä tiedot.
  5. Napauta Poista.
  6. Avaa Google Play. Etsi ja asenna Spotify Music -sovellus.

Vanhemmat Android-järjestelmät

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Sovellusten hallinta.
  3. Etsi Spotify sovellusluettelostasi ja napauta sitä.
  4. Valitse Tyhjennä tiedot.
  5. Asenna sovellus alusta alkaen uudelleen siirtymällä kohtaan Tallennustila > Android > Tiedot ja poistamalla kansio com.spotify.music.
  6. Avaa Google Play. Etsi ja asenna Spotify Music -sovellus.