Spotifyn uudelleenasennus

Uudelleenasentaminen korjaa monet tavalliset ongelmat ja tuo sovellukseen uutta eloa.

Huomautus: Offline-soittolistat on ladattava uudestaan uudelleenasentamisen jälkeen.

MAC

1. Valitse valikkoriviltä Spotify ja sitten Sulje Spotify.
  2. Avaa Finder ja valitse valikkoriviltä Siirry > Kirjasto. (Kokeile pitää Alt-näppäintä painettuna, jos Kirjasto-vaihtoehtoa ei näy.)
  3. Avaa Välimuistit ja poista kansio nimeltä com.spotify.Client.
  4. Napsauta Takaisin-nuolta.
  5. Avaa Sovellustuki ja poista Spotify-kansio.
  6. Lataa ja asenna Spotify.

WINDOWS

1. Sulje Spotify.
  2. Avaa Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Ohjelmat ja toiminnot.
  4. Valitse luettelosta Spotify ja napsauta kohtaa Poista asennus.
  5. Noudata näytön ohjeita.
  6. Lataa ja asenna Spotify.

WINDOWS 10

1. Sulje Spotify.
  2. Napsauta Aloitus-painiketta ja valitse sitten Asetukset.
  3. Avaa Sovellukset ja valitse luettelosta Spotify.
  4. Valitse Poista asennus
  5. Lataa ja asenna Spotify Microsoft Storesta.
  1. Pidä Spotify-kuvaketta painettuna.
  2. Napauta Poista appi ja sitten Poista.
  3. Siirry App Storeen asentamaan Spotify-sovellus.

Android 6.0+

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Etsi Spotify sovellusluettelosta ja napauta sitä.
  4. Asenna sovellus alusta alkaen uudelleen valitsemalla Tallennustila > Tyhjennä tiedot.
  5. Napauta Poista.
  6. Siirry Google Play Kauppaan asentamaan Spotify-sovellus.

Vanhemmat Android-versiot

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Sovellusten hallinta.
  3. Etsi Spotify sovellusluettelosta ja napauta sitä.
  4. Valitse Tyhjennä tiedot.
  5. Asenna sovellus alusta alkaen uudelleen siirtymällä kohtaan Tallennustila > Android > Tiedot ja poistamalla kansio com.spotify.music.
  6. Siirry Google Play Kauppaan asentamaan Spotify-sovellus.
Päivitetty viimeksi 17. helmikuuta 2020