Spotifyn uudelleenasennus

Uudelleenasentaminen korjaa monet tavalliset ongelmat ja tuo sovellukseen uutta eloa.

Huomautus: Offline-soittolistat on ladattava uudestaan uudelleenasentamisen jälkeen.

MAC

1. Valitse valikkoriviltä Spotify ja sitten Sulje Spotify.
  2. Avaa Finder ja valitse valikkoriviltä Siirry > Kirjasto. (Kokeile pitää Alt-näppäintä painettuna, jos Kirjasto-vaihtoehtoa ei näy.)
  3. Avaa Välimuistit ja poista kansio nimeltä com.spotify.Client.
  4. Napsauta Takaisin-nuolta.
  5. Avaa Sovellustuki ja poista Spotify-kansio.
  6. Lataa ja asenna Spotify.

WINDOWS

1. Sulje Spotify.
  2. Avaa Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Ohjelmat ja toiminnot.
  4. Valitse luettelosta Spotify ja napsauta kohtaa Poista asennus.
  5. Noudata näytön ohjeita.
  6. Lataa ja asenna Spotify.

WINDOWS 10

1. Avaa Spotify ja valitse valikkoriviltä Tiedosto. Valitse Lopeta.
  2. Napsauta Käynnistä-painiketta. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Sovellukset.
  4. Valitse Sovellukset ja ominaisuudet -luettelosta Spotify.
  5. Valitse Poista asennus. Vahvista valitsemalla Poista asennus uudelleen ponnahdusikkunassa.
  6. Lataa ja asenna Spotify Microsoftin sovelluskaupasta.

1. Pidä Spotify-kuvaketta painettuna.
  2. Napauta Poista appi ja sitten Poista.
  3. Siirry App Storeen. Etsi ja asenna Spotify Music -sovellus.

Android 6.0+

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Etsi Spotify sovellusluettelosta ja napauta sitä.
  4. Asenna sovellus alusta alkaen uudelleen valitsemalla Tallennustila > Tyhjennä tiedot.
  5. Napauta Poista.
  6. Avaa Google Play. Etsi ja asenna Spotify Music -sovellus.

Vanhemmat Android-versiot

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Sovellusten hallinta.
  3. Etsi Spotify sovellusluettelosta ja napauta sitä.
  4. Valitse Tyhjennä tiedot.
  5. Asenna sovellus alusta alkaen uudelleen siirtymällä kohtaan Tallennustila > Android > Tiedot ja poistamalla kansio com.spotify.music.
  6. Avaa Google Play. Etsi ja asenna Spotify Music -sovellus.
Päivitetty viimeksi 16. tammikuuta 2020