Spotifyn uudelleenasennus

Uudelleenasentaminen tuo sovellukseen uutta eloa ja korjaa monet tavalliset ongelmat.

Huomautus: Ladattu musiikki ja podcastit on ladattava uudelleen, kun sovellus on asennettu uudelleen.

Jotta puhdas uudelleenasennus onnistuisi, on parasta aloittaa poistamalla kaikki Spotify-tietoja sisältävät kansiot:

1. Sulje Spotify.
  2. Avaa Finder.
  3. Valitse ylävalikosta Siirry ja pidä sitten Optio/Alt-painiketta ⌥ painettuna ja valitse Kirjasto.
  4. Avaa Välimuistit ja poista kansio nimeltä com.spotify.Client.
  5. Napsauta Takaisin-nuolta.
  6. Avaa Appituki ja poista Spotify-kansio.

Sen jälkeen voit asentaa sovelluksen uudelleen:

1. Avaa Finder.
  2. Valitse sivuvalikosta Apit.
  3. Etsi Spotify-sovellus ja vedä se roskakoriin. Poista sovellus tyhjentämällä roskakori.
  4. Lataa ja asenna Spotify.
  1. Sulje Spotify.
  2. Avaa Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Ohjelmat ja toiminnot.
  4. Valitse luettelosta Spotify ja napsauta kohtaa Poista asennus.
  5. Noudata näytön ohjeita.
  6. Lataa ja asenna Spotify.

Windows 10

1. Sulje Spotify.
  2. Napsauta Aloitus-painiketta ja valitse sitten Asetukset.
  3. Avaa Sovellukset ja valitse luettelosta Spotify.
  4. Valitse Poista asennus
  5. Lataa ja asenna Spotify Microsoft Storesta.
  1. Pidä Spotify-kuvaketta painettuna.
  2. Napauta Poista appi ja sitten Poista.
  3. Siirry App Storeen asentamaan Spotify-sovellus.

Android 6.0+

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Etsi Spotify sovellusluettelosta ja napauta sitä.
  4. Tee puhdas uudelleenasennus valitsemalla Tallennustila > Tyhjennä tiedot.
  5. Napauta Poista.
  6. Siirry Google Play Kauppaan asentamaan Spotify-sovellus.

Vanhemmat Android-versiot

1. Avaa puhelimesi Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Sovellusten hallinta.
  3. Etsi Spotify sovellusluettelosta ja napauta sitä.
  4. Valitse Tyhjennä tiedot.
  5. Tee puhdas uudelleenasennus siirtymällä kohtaan Tallennustila > Android > Tiedot ja poistamalla kansio com.spotify.music.
  6. Siirry Google Play Kauppaan asentamaan Spotify-sovellus.

Päivitetty viimeksi 02. huhtikuuta 2020