Tarvitsen apua latausten kanssa

Kaikki lataamasi sisältö kootaan Omaan kirjastoosi. Vihreä nuoli  kertoo latauksen onnistuneen.

Vinkki: Siirry offline-tilaan, kun haluat toistaa lataamaasi sisältöä. Valitse laitteesi täältä, niin saat tarkemmat ohjeet. Sisältö, jota et ole ladannut, näkyy harmaana, eikä sitä voi käyttää.

• Tarkista, ettei laite ei ole lepotilassa.
  • Tarkista, että laitteen muistissa on riittävästi vapaata tilaa (suositus vähintään 1 Gt).
  • Katso, että laitteessa on toimiva internetyhteys.
  • Voit ladata sisältöä enintään viidelle eri laitteelle. Jos lataat musiikkia kuudennelle laitteelle, vanhat lataukset poistuvat automaattisesti siltä laitteelta, jonka käyttämisestä on kulunut eniten aikaa.
  • Yhdelle laitteelle voi ladata enintään 10 000 kappaletta. Jos saat virheviestin, jossa sanotaan tämän rajan täyttyneen, kokeile poistaa osa lataamastasi sisällöstä.
  • Musiikin lataamiseen tarvitaan Premium-tilaus. Tarkista tilauksesi tila tilisivultasi kohdasta Tilauksesi.
  • Varmista, että käyt tililläsi online-tilassa vähintään kerran 30 päivän aikana.
  • Podcastien ja albumien lataaminen ei ole mahdollista työpöytäsovelluksella.

Tarkista ensimmäiseksi latauksen tila. Vihreä nuoli  kertoo latauksen onnistuneen.

Huomautus: Musiikki on ladattava uudelleen, kun sovellus on asennettu uudelleen.

• Voit ladata sisältöä enintään viidelle eri laitteelle. Jos lataat musiikkia kuudennelle laitteelle, vanhat lataukset poistuvat automaattisesti siltä laitteelta, jonka käyttämisestä on kulunut eniten aikaa.
  • Tilillä on käytävä online-tilassa vähintään kerran 30 päivän välein.
  • Sovelluksen asentaminen uudelleen poistaa kaikki lataukset.
  • Katso, kaipaako Spotify-sovelluksesi päivittämistä
  • Jos laitteessasi on SD-kortti, tarkista, ettei siinä ole vikaa.
  • Tarkista, että sisältö on yhä saatavilla Spotifyssa.

Jos ladatut kappaleet eivät pysy laitteessasi, suosittelemme asentamaan sovelluksen uudelleen ja lataamaan sitten kappaleet uudelleen.

Näin Spotify tarkistaa, että Premium-tilauksesi on yhä aktiivinen. Samalla laskemme toistojen määrän artistien palkkioita varten.

Jos et käy online-tilassa vähintään 30 päivän välein, offline-tilaan ladattu sisältö poistetaan laitteestasi.

Päivitetty viimeksi 04. maaliskuuta 2020