Musiikissa olevista ongelmista ilmoittaminen

Jos huomaat Spotifyssa kappaleen tai albumin, joka ei soi kunnolla tai jonka tiedoissa (kuten nimessä, kansikuvassa tai julkaisupäivässä) on virheitä, voit ilmoittaa siitä meille.

1. Varmista ensin, ettei kyse ole artistin valinnasta tai ettei vika olekin laitteessasi tai verkkoyhteydessäsi:
  2. Jos vika on todellinen, siirry yhteydenottolomakkeeseen.
  3. Valitse Report a broken track/album (Ilmoita viallisesta kappaleesta tai albumista).
  4. Valitse I STILL NEED HELP (Tarvitsen lisää apua).
  5. Kopioi viallisen sisällön URI-koodi:
    1. Siirry työpöytäsovelluksella siihen kappaleeseen, albumiin tai artistiin, josta haluat tehdä ilmoituksen.
    2. Napsauta -kuvaketta ja valitse Jaa.
    3. Valitse Kopioi Spotify-URI. Koodi kopioidaan leikepöydälle.
    4. Liitä URI-koodi ilmoituslomakkeeseen ja täytä muut tiedot.
      Huomautus: URI näyttää esimerkiksi tältä: spotify:track:4uLU6hMCjMI75M1A2tKUQC. Se ei ole sama asia kuin tavallinen Spotify-linkki, joka alkaa open.spotify.com.
  6. Napsauta SEND QUESTION (Lähetä kysymys).

Artisteille

Pyydä levy-yhtiötä tai jakelijaa auttamaan musiikissasi olevien virheiden korjaamisessa.

Päivitetty viimeksi 03. heinäkuuta 2020