Musiikissa olevista ongelmista ilmoittaminen

Jos huomaat Spotifyssa kappaleen tai albumin, joka ei soi kunnolla tai jonka tiedoissa (kuten nimessä, kansikuvassa tai julkaisupäivässä) on virheitä, voit ilmoittaa siitä meille:

1. Varmista ensin, ettei kyse ole artistin valinnasta tai ettei vika olekin laitteessasi tai verkkoyhteydessäsi:
  2. Jos vika on todellinen, siirry ilmoituslomakkeeseen (saatavilla vain englanniksi).
  3. Valitse Report an offensive or broken track/album (Ilmoita loukkaavasta tai toimimattomasta kappaleesta tai albumista).
  4. Valitse I STILL NEED HELP (Tarvitsen lisää apua).
  5. Kopioi viallisen sisällön URI-koodi:
    1. Siirry työpöytäsovelluksella siihen kappaleeseen, albumiin tai artistiin, josta haluat tehdä ilmoituksen.
    2. Napsauta -kuvaketta ja valitse Jaa.
    3. Valitse Kopioi Spotify-URI. Koodi kopioidaan leikepöydälle.
    4. Liitä URI-koodi ilmoituslomakkeeseen ja täytä muut tiedot.
      Huomautus: URI näyttää esimerkiksi tältä: spotify:track:4uLU6hMCjMI75M1A2tKUQC. Se ei ole sama asia kuin tavallinen Spotify-linkki, joka alkaa open.spotify.com.
  6. Napsauta SEND QUESTION (Lähetä kysymys).

Artisteille

Pyydä levy-yhtiötä tai jakelijaa auttamaan musiikissasi olevien virheiden korjaamisessa.

Päivitetty viimeksi 03. joulukuuta 2019