Kappaleiden ja albumien korjaaminen

Jos huomaat Spotifyssa kappaleen, jossa on jotain vikaa, voit tehdä siitä ilmoituksen.

Esimerkkeihin kuuluvat seuraavat:

• sisältö, jonka tiedoissa on virheitä (nimessä on kirjoitusvirhe, kansikuva tai julkaisupäivä on väärä jne.)
  • korruptoitunut ääni
  • pitkä pätkä pelkkää tyhjää kappaleen lopussa.

Jos huomaat jotain tällaista, varmista ensin, ettei kyse ole artistin taiteellisesta valinnasta tai ettei sovelluksessasi tai verkkoyhteydessäsi ole vikaa:

Jos sisällön toistaminen onnistuu jollain yllä mainituista keinoista, vika ei ole itse kappaleessa. Voit jatkaa vianmääritystä tutustumalla toisto-ongelmien oppaaseen.

Eikö ongelma ratkennut?

Jos ongelma ei ratkennut yllä olevilla keinoilla, voit tehdä kappaleesta ilmoituksen:

1. Siirry ilmoituslomakkeeseen (saatavilla vain englanniksi).
  2. Valitse I want to report a broken song or wrong song information (Haluan ilmoittaa rikkinäisestä kappaleesta tai vääristä kappaletiedoista).
  3. Valitse I STILL NEED HELP (Tarvitsen lisää apua).
  4. Kopioi viallisen sisällön URI-koodi:
    1. Siirry työpöytäsovelluksella siihen kappaleeseen, albumiin tai artistiin, josta haluat tehdä ilmoituksen.
    2. Napsauta-painiketta ja valitse Jaa.
    3. Valitse Jaa-valikosta Kopioi Spotify-URI. Koodi kopioidaan leikepöydälle.
    4. Liitä URI-koodi ilmoituslomakkeen URI-kenttään ja täytä muut tiedot. Napsauta SEND QUESTION (Lähetä kysymys).

Huomautus: URI näyttää esimerkiksi tältä: spotify:track:4uLU6hMCjMI75M1A2tKUQC. Se ei ole sama asia kuin tavallinen Spotify-linkki, joka alkaa open.spotify.com.

Päivitetty viimeksi 26. heinäkuuta 2018