Spotify-yhteisö

Spotify-yhteisö on paikka, jossa tuhannet Spotify-käyttäjät voivat sekä saada apua että auttaa toisiaan. Yhteisössä voit

• löytää neuvoja eri ketjuista tai julkaista uuden kysymyksen
  • oppia uusia kikkoja ja saada vinkkejä
  • ehdottaa, kuinka voimme parantaa sovellusta, tai tukea muiden ehdotuksia
  • keskustella musiikista ja jakaa soittolistasi.

Voit liittyä mukaan napsauttamalla kirjautumispainiketta yhteisön aloitussivun oikeassa yläkulmassa ja rekisteröitymällä Spotify-tililläsi.

Jos yhteisö on uusi tuttavuus, tutustu aluksi yhteisön aloittelijoiden oppaaseen, niin saat neuvoja esimerkiksi aloittamiseen, eri asioiden löytämiseen ja siihen, mitä kannattaa varoa. Lisäksi oppaassa kerrotaan yhteisön yleisistä säännöistä.

Ryhdy Spotify-yhteisön Rock Stariksi

Jos tunnet Spotifyn kuin omat taskusi, jaa tietosi muiden kanssa! Spotifyn Rock Star -ohjelmaan värvätään kokeneita käyttäjiä, jotka haluavat auttaa muita yhteisön foorumeilla tai Twitterissä. Samalla he voivat ansaita pisteitä ja palkintoja.

Starat voivat ansaita esimerkiksi seuraavia palkintoja:

• Spotify Premiumin
  • oheismateriaaleja, esimerkiksi t-paitoja, huppareita, kyniä, tarroja, kuulokkeita ja paljon muuta
  • puheluja Spotify-tiimin kanssa
  • vierailun Spotifyn päämajaan – me maksamme kaikki kustannukset.

Rock Star -ohjelmaan hakeminen

1. Luo tili Spotify-yhteisöön.
  2. Auta muita kirjoittamalla muutama julkaisu ohje- tai musiikkifoorumeille.
  3. Siirry Rock Star -keskukseen ja napsauta I'M INTERESTED (Olen kiinnostunut).
  4. Kun olet tehnyt kymmenen julkaisua ohje- tai musiikkifoorumeille tai sisältökysymyksiin, saat meiltä yksityisviestillä tietoa seuraavista vaiheista.
Päivitetty viimeksi 25. lokakuuta 2018