Oma kirjasto

Oma kirjasto on se paikka, josta löydät tallentamasi artistit, albumit, kappaleet, podcastit, soittolistat, videot ja radioasemat. Siellä asuvat myös paikalliset tiedostosi ja Daily Mixit.

Huomautus: iPadilla Oman kirjaston nimi on Oma musiikki.

Miten tallennan kohteita kirjastooni?

• Tallenna albumi siirtymällä albumin sivulle ja valitsemalla TALLENNA

• Tallenna kappale valitsemalla -kuvake kappaleen kohdalla.

• Tallenna artisti, podcast, video, radioasema tai soittolista siirtymällä kohteen sivulle ja valitsemalla SEURAA.

Huomautus: Voit tallentaa omaan kirjastoon korkeintaan 10 000 kappaletta ja albumia. Albumeiden kohdalla sekä albumin kappaleet että albumi itse huomioidaan kappalerajassa (esim. 10 kappaleen albumi vie 11 paikkaa). Jos kokoelmasi paisuu niin mahtavaksi, että kappaleraja tulee vastaan, voit aina lisätä kappaleita soittolistoihin.