Oma kirjasto

Omaan kirjastoosi kootaan kaikki tallentamasi artistit, albumit, kappaleet, podcastit ja paljon muuta!

Missä Oma kirjasto sijaitsee?

Oma kirjasto on vasemmalla olevassa valikossa.

Oma kirjasto on näytön alareunassa olevassa valikossa.

Jos käytät ilmaista, mainoksin tuettua mobiilipalvelua, löydät Omasta kirjastosta ne artistit, albumit ja podcastit, joista olet tykännyt. Tykkäämäsi kappaleet majailevat Soittolistat-osiossa listalla nimeltä Suosikkikappaleet.

Jos olet Premium-käyttäjä, löydät Omasta kirjastostasi tallentamasi artistit, albumit, kappaleet, podcastit, soittolistat, videot ja radioasemat. Siellä majailevat myös paikalliset tiedostosi sekä Daily Mixit.

Miten tallennan kohteita Omaan kirjastoon?

• Tallenna albumi siirtymällä albumin sivulle ja valitsemalla TALLENNA.
  • Tallenna kappale valitsemalla -kuvake kappaleen kohdalla.
  • Tallenna artisti, podcast, video, radioasema tai soittolista siirtymällä kohteen sivulle ja valitsemalla SEURAA

Jos käytät ilmaista, mainoksin tuettua mobiilipalvelua, tallenna kappale, artisti, albumi tai podcast Omaan kirjastoon napauttamalla sen kohdalla -kuvaketta.  Kappaleet, joista tykkäät, kootaan Soittolistat-kokoelmaan listalle nimeltä Suosikkikappaleet

Oletko Premium-käyttäjä?

• Tallenna albumi siirtymällä albumin sivulle ja valitsemalla TALLENNA
  • Tallenna kappale valitsemalla -kuvake kappaleen kohdalla.
  • Tallenna artisti, podcast, video, radioasema tai soittolista siirtymällä kohteen sivulle ja valitsemalla SEURAA

Huomautus: Voit tallentaa Omaan kirjastoon korkeintaan 10 000 kappaletta ja albumia. Albumeiden kohdalla sekä albumin kappaleet että albumi itse huomioidaan kappalerajassa (esim. 10 kappaleen albumi vie 11 paikkaa). Jos kokoelmasi paisuu niin mahtavaksi, että kappaleraja tulee vastaan, voit aina lisätä kappaleita soittolistoihin.

Päivitetty viimeksi 02. elokuuta 2018