Satunnaistoisto

Satunnaistoisto tuo vaihtelua kuunteluun. Sitä kannattaa käyttää esimerkiksi pitkissä soittolistoissa ja silloin, kun kaipaat vähän jännitystä elämään.

Näin pääset alkuun

Saat satunnaistoiston käyttöön valitsemalla -vaihtoehdon sovelluksen Nyt soi -palkista (valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat tiedot).

Huomautus: Satunnaistoisto ei ole käytettävissä radiossa tai Daily Mixeissä.

Voit käyttää satunnaistoistoa missä tahansa soittolistassa, albumissa, artistiprofiilissa tai kappaleissa, jotka ovat omassa kirjastossasi.

1. Napsauta Satunnaistoisto-painiketta työpöytäsovelluksen alaosassa.
  2. Kappaleiden toistojärjestys on nyt sekoittunut.
    Vinkki: Haluatko nähdä uuden järjestyksen? Se onnistuu, kun avaat toistojonon.
  3. Kytke satunnaistoisto pois päältä napsauttamalla painiketta uudelleen. Kappaleet soivat taas alkuperäisessä järjestyksessä.

Voit käyttää satunnaistoistoa missä tahansa soittolistassa, albumissa, artistiprofiilissa tai kappaleissa, jotka ovat omassa kirjastossasi.

1. Napsauta Satunnaistoisto-painiketta verkkosoittimen alaosassa.
  2. Kappaleiden toistojärjestys on nyt sekoittunut.
    Vinkki: Haluatko nähdä uuden järjestyksen? Se onnistuu, kun avaat toistojonon.
  3. Kytke satunnaistoisto pois päältä napsauttamalla painiketta uudelleen. Kappaleet soivat taas alkuperäisessä järjestyksessä.

Napauta SATUNNAISTOISTO minkä tahansa soittolistan, albumin, artistiprofiilin tai oman kirjaston Kappaleet-kohdan yläpuolella.

Huomautus: Jos kuuntelet Spotify Freetä mobiililaitteella, voit käyttää pelkkää satunnaistoistoa. Voit kuunnella tiettyjä kappaleita tai soittolistoja ja albumeita niiden alkuperäisessä järjestyksessä vain tabletilla tai tietokoneella.

Premium

Hallitse satunnaistoistoa mobiililaitteessa:

1. Napauta näytön alareunassa olevaa Nyt soi -palkkia .
  2. Ota satunnaistoisto käyttöön napauttamalla Satunnaistoisto-painiketta.
  3. Kappaleiden toistojärjestys on nyt sekoittunut.
    Vinkki: Haluatko nähdä uuden järjestyksen? Se onnistuu, kun avaat toistojonon.
  4. Kytke satunnaistoisto pois päältä napauttamalla painiketta uudelleen. Kappaleet soivat taas alkuperäisessä järjestyksessä.

Usein kysytyt kysymykset

Ei sentään! Tutustu toisto-ohjeisiin, joissa kerrotaan, miten voit kuunnella mitä vain, milloin vain ja missä järjestyksessä haluat.

Huomautus: Jos kuuntelet Spotify Freetä mobiililaitteella, voit käyttää pelkkää satunnaistoistoa. Voit kuunnella tiettyjä kappaleita tai soittolistoja ja albumeita niiden alkuperäisessä järjestyksessä vain tabletilla tai tietokoneella.

Kyllä voit! Tutustu toistojonoon sekä lajitteluun ja suodatukseen.

Jos lähetät soittolistan laitteesta toiseen Spotify Connectin tai muun langattoman yhteyden avulla, on mahdollista, että vain 100 ensimmäistä kappaletta siirtyy. Tämä tarkoittaa sitä, että satunnaistoistettavat kappaleet valitaan vain näiden 100 kappaleen joukosta.