Satunnaistoisto

Satunnaistoisto tuo vaihtelua kuunteluun. Sitä kannattaa käyttää esimerkiksi pitkissä soittolistoissa ja silloin, kun kaipaat vähän jännitystä elämään.

Huomautus: Satunnaistoisto ei ole käytettävissä radiossa eikä Daily Mixeissä.

Voit käyttää satunnaistoistoa missä tahansa soittolistassa, albumissa tai artistiprofiilissa. Lisäksi voit sekoittaa sillä kaikki oman kirjastosi kappaleet.

1. Napsauta Satunnaistoisto-painiketta työpöytäsovelluksen alaosassa.
  2. Kappaleiden toistojärjestys on nyt sekoittunut.
    Vinkki: Haluatko nähdä uuden järjestyksen? Se onnistuu, kun avaat toistojonon.
  3. Kytke satunnaistoisto pois päältä napsauttamalla painiketta uudelleen. Kappaleet soivat taas alkuperäisessä järjestyksessä.

Voit käyttää satunnaistoistoa missä tahansa soittolistassa, albumissa tai artistiprofiilissa. Lisäksi voit sekoittaa sillä kaikki oman kirjastosi kappaleet.

1. Napsauta Satunnaistoisto-painiketta  verkkosoittimen alaosassa.
  2. Kappaleiden toistojärjestys on nyt sekoittunut.
    Vinkki: Haluatko nähdä uuden järjestyksen? Se onnistuu, kun avaat toistojonon.
  3. Kytke satunnaistoisto pois päältä napsauttamalla painiketta uudelleen. Kappaleet soivat taas alkuperäisessä järjestyksessä.

Napauta SATUNNAISTOISTO minkä tahansa soittolistan, albumin tai artistiprofiilin tai oman kirjaston Kappaleet-kokoelman yläpuolella.

Premium-käyttäjät voivat hallita satunnaistoistoa myös Nyt soi -palkista:

1. Napauta näytön alareunassa olevaa Nyt soi -palkkia .
  2. Ota satunnaistoisto käyttöön napauttamalla .
  3. Kappaleiden toistojärjestys on nyt sekoittunut.
    Vinkki: Haluatko nähdä uuden järjestyksen? Se onnistuu, kun avaat toistojonon.
  4. Kytke satunnaistoisto pois päältä napauttamalla painiketta uudelleen. Kappaleet soivat taas alkuperäisessä järjestyksessä.

Usein kysytyt kysymykset

Jos lähetät soittolistan laitteesta toiseen Spotify Connectin tai muun langattoman yhteyden avulla, on mahdollista, että vain 100 ensimmäistä kappaletta siirtyy. Tämä tarkoittaa sitä, että satunnaistoistettavat kappaleet valitaan vain näiden 100 kappaleen joukosta.

Päivitetty viimeksi 08. kesäkuuta 2018