Jaa musiikkia, podcasteja ja videoita

Huomio, kaikki suunnannäyttäjät! Sisällön jakaminen käyttämiisi some-kanaviin ja viestintäpalveluihin suoraan Spotify-sovelluksesta on helppoa.

1. Napsauta -painiketta sellaisen sisällön kohdalla, jonka haluat jakaa. Voit myös napsauttaa kohdetta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Jaa.
  3. Napsauta kanavaa, jolle haluat jakaa sisällön. Sinut ohjataan kanavalle verkkoselaimessa, jossa voit kirjautua sisään.
  4. Lisää viesti tai muokkaa sitä halutessasi ja julkaise sisältö!

Voit jakaa sisältöä myös seuraavilla tavoilla:

• Valitsemalla Kopioi kappalelinkki saat linkin, jonka voit liittää minne haluat.
  • Napsauttamalla Kopioi Spotify-URI saat koodin, jota voi käyttää Spotifyn hakukentässä.
  • Napsauttamalla Kopioi upotuskoodi saat leikepöydällesi upotuskoodin.
  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kohdetta, jonka haluat jakaa.
  2. Valitse Kopioi kappale-/soittolista-/albumilinkki.
  3. Linkki sisältöön kopioidaan leikepöydälle, ja voit liittää sen minne haluat.

Sisällön jakaminen Spotify-koodilla

Huomautus: Spotify kysyy lupaa puhelimen kameran käyttöön tätä ominaisuutta varten. Lue lisää Spotifylle antamistasi tiedoista.

1. Napauta -painiketta jaettavan kohteen kohdalla.
  2. Paikanna koodi kansikuvan alta.
  3. Voit jakaa sen kahdella tavalla:
  • Pyydä kaveria skannaamaan koodi puhelimellaan.
  • Napauta koodia, valitse TALLENNA VALOKUVIIN ja lähetä koodi kuvagalleriasta kaverille. Kaverin tarvitsee vain skannata koodi kuunnellakseen jakamasi sisällön.

Voit ladata Spotify-koodin korkealla resoluutiolla osoitteessa spotifycodes.com.

Spotify-koodin skannaaminen

Sisällön toistaminen Spotify-koodilla:

1. Valitse Haku  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Napauta kamerakuvaketta .
  3. Jos et ole vielä antanut Spotifylle lupaa käyttää kameraasi, napauta SKANNAA ja sitten OK.
  4. Suuntaa kamera kohti Spotify-koodia. Jos olet tallentanut koodin kuvana puhelimesi valokuvagalleriaan, napauta VALITSE KUVISTA -vaihtoehtoa.

Muut jakamistavat

1. Napauta -painiketta jaettavan kohteen kohdalla.
  2. Valitse Jaa.
  3. Napauta kanavia, joille haluat jakaa sisällön. Valitsemalla Lisää voit jakaa sisältöä minkä tahansa laitteesi viesti- tai tiedostonjakosovelluksen kautta. Voit myös napauttaa Kopioi linkki ja liittää linkin juuri sinne, minne haluat.
  1. Napauta -painiketta jaettavan kohteen kohdalla.
  2. Valitse Jaa.
  3. Napauta kanavia, joille haluat jakaa sisällön. Valitsemalla Lisää voit jakaa sisältöä minkä tahansa laitteesi viesti- tai tiedostonjakosovelluksen kautta. Voit myös napauttaa Kopioi linkki ja liittää linkin juuri sinne, minne haluat.

Sisällön jakaminen Spotify-koodilla

Huomautus: Spotify kysyy lupaa puhelimen kameran käyttöön tätä ominaisuutta varten. Lue lisää Spotifylle antamistasi tiedoista.

1. Napauta -painiketta jaettavan kohteen kohdalla. Voit myös pitää kohdetta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näkyviin.
  2. Paikanna koodi kansikuvan alta.
  3. Voit jakaa sen kahdella tavalla:
  • Pyydä kaveria skannaamaan koodi puhelimellaan.
  • Ota kuvakaappaus ja lähetä se kuvagalleriasta kaverille. Kaverin tarvitsee vain skannata koodi kuunnellakseen jakamasi sisällön.

Voit ladata Spotify-koodin korkealla resoluutiolla osoitteessa spotifycodes.com.

Spotify-koodin skannaaminen

1. Valitse Haku  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Napauta kamerakuvaketta .
  3. Jos et ole vielä antanut Spotifylle lupaa käyttää kameraasi, napauta SKANNAA ja sitten SALLI.
  4. Suuntaa kamera kohti Spotify-koodia. Jos olet tallentanut koodin kuvana puhelimesi valokuvagalleriaan, napauta VALITSE KUVISTA -vaihtoehtoa.

Muut jakamistavat

1. Napauta -painiketta jaettavan kohteen kohdalla. Voit myös pitää kohdetta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näkyviin.
  2. Valitse Jaa.
  3. Napauta kanavia, joille haluat jakaa sisällön. Valitsemalla Lisää voit jakaa sisältöä minkä tahansa laitteesi viesti- tai tiedostonjakosovelluksen kautta. Voit myös napauttaa Kopioi linkki ja liittää linkin juuri sinne, minne haluat.