Nyt soi

Valitse Nyt soi ‑näkymässä toistettava sisältö.

Tutustu tietokoneella tarkemmin Nyt soi ‑näkymän toistettavaan sisältöön.

Voit toistaa ja pysäyttää musiikkia sekä skipata kappaleita tavalliseen tapaan. Käytössäsi on myös seuraavat ominaisuudet:

Toiminto

Mitä se tekee

Tallenna Lisää/Tallenna

Tallentaa kappaleen tai jakson Oman kirjastosi Tykätyt kappaleet‑ tai Omat jaksot ‑soittolistaan.

Tallennettu Tallennetut podcast-jaksot

Ohjelmat tai kappaleet, jotka on tallennettu mihin tahansa omaan soittolistaasi, mukaan lukien Oman kirjaston Tykätyt kappaleet‑ tai Omat jaksot ‑soittolistaan.

Vinkki: Lisää tallennettu kappale tai jakso toiseen soittolistaan napauttamalla.

Satunnaistoisto Satunnaistoisto

Sekoita toistojärjestys.

Toista albumi, soittolista tai kappale Toista uudelleen

Kun pääsemme sen loppuun, aloitamme taas alusta.

Toista kappale uudelleen valitsemalla se kahdesti.

ToistojonoToistojono

Näe ja päätä, mikä soi seuraavaksi.

Spotify ConnectYhdistä laite

Kuuntele toisella laitteella.