Laitteiden hallinta

Voit kuunnella Spotifyta niin monella laitteella kuin haluat asetuksia säätämättä. Kirjaudu vain laitteella tilillesi ja laita musiikki soimaan!

Huomautus: Voit kuunnella Spotifyta vain yhdellä laitteella kerrallaan, sillä tilisi on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön (kuten ehdoissakin mainitaan). Jos haluat jakaa Premiumin muiden kanssa, tutustu Perhe-Premiumiin.

Offline-laitteet

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit ladata Spotify-sisältöä offline-kuunteluun enintään kolmelle laitteelle kerrallaan.

Jos haluat ladata musiikkia neljännelle laitteelle, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Kun lataat musiikkia neljännelle laitteelle, se laite, jossa on vanhimmat lataukset, poistuu automaattisesti offline-laitteidesi luettelosta. Kyseisen laitteen kappaleet eivät sen jälkeen ole kuunneltavissa offline-tilassa.
  • Ennen kuin lataat musiikkia neljännelle laitteelle, poista jokin laite manuaalisesti offline-laitteidesi luettelosta. Kyseisen laitteen kappaleet eivät sen jälkeen ole kuunneltavissa offline-tilassa.