Offline-kuuntelu

Kun sinulla on Spotify Premium, voit ladata musiikkia kuunneltavaksi missä tahansa. Kuuntele musiikkia ilman internetyhteyttä ja säästä mobiilidataa lataamalla jopa 3 333 kappaletta laitetta kohden korkeintaan kolmelle eri laitteelle.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

Huomautus: Sisällön lataamiseen tarvitaan internetyhteys.

1. Napsauta Lataa-vaihtoehto päälle sellaisessa soittolistassa, jota haluat kuunnella offline-tilassa.

Vinkki: Kun lataus on valmis, soittolistan nimen oikealla puolella näkyy Ladattu-kuvake
  2. Nyt voit kuunnella tätä sisältöä silloinkin, kun internetyhteyttä ei ole tai kun sovellus on offline-tilassa.

Offline-tilaan kytkeminen

Voit kuunnella ladattuja kappaleita silloinkin, kun internetyhteys katkeaa.

Voit myös asettaa työpöytäsovelluksen manuaalisesti offline-tilaan:

Mac

1. Avaa Spotify.
  2. Valitse näytön yläreunan Apple-valikosta Spotify.
  3. Valitse Offline-tila.

Windows

1. Avaa Spotify.
  2. Valitse sovelluksen yläreunan valikosta Tiedosto.
  3. Valitse Offline-tila.

Huomautus: Sisällön lataamiseen tarvitaan internetyhteys.

1. Napauta Lataa-vaihtoehto päälle sellaisessa albumissa, soittolistassa tai podcastissa, jota haluat kuunnella offline-tilassa. Voit myös ladata kaikki kappaleet, jotka ovat omassa kirjastossasi

Vinkki: Ladattu-kuvake ilmestyy näkyviin, kun lataus on valmis.
  2. Nyt voit kuunnella tätä sisältöä silloinkin, kun internetyhteyttä ei ole tai kun sovellus on offline-tilassa.

Offline-tilaan kytkeminen

Voit kuunnella ladattuja kappaleita silloinkin, kun internetyhteys katkeaa.

Voit myös asettaa iPhone-sovelluksen manuaalisesti offline-tilaan:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Ota Offline-tila käyttöön.

Lataaminen mobiilidatayhteyden kautta

Lataus mobiilidatayhteyden (3/4G) kautta on oletusasetuksena pois käytöstä. Voit halutessasi ottaa sen käyttöön näin:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu.
  4. Valitse kohdan Lataa alta Lataa matkapuhelinverkon kautta .

Vinkki: Suosittelemme, että käytät lataamiseen Wi-Fi-yhteyttä, jotta vältyt mahdollisilta datasiirtomaksuilta.

Huomautus: Sisällön lataamiseen tarvitaan internetyhteys.

1. Napauta Lataa-vaihtoehto päälle sellaisessa albumissa, soittolistassa tai podcastissa, jota haluat kuunnella offline-tilassa. Voit myös ladata kaikki kappaleet, jotka ovat omassa kirjastossasi

Vinkki: Ladattu-kuvake ilmestyy näkyviin, kun lataus on valmis.
  2. Nyt voit kuunnella tätä sisältöä silloinkin, kun internetyhteyttä ei ole tai kun sovellus on offline-tilassa.

Offline-tilaan kytkeminen

Voit kuunnella ladattuja kappaleita silloinkin, kun internetyhteys katkeaa.

Voit myös asettaa iPad-sovelluksen manuaalisesti offline-tilaan:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Ota Offline-tila käyttöön.

Lataaminen mobiilidatayhteyden kautta

Lataus mobiilidatayhteyden (3/4G) kautta on oletusasetuksena pois käytöstä. Voit halutessasi ottaa sen käyttöön näin:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu.
  4. Valitse kohdan Lataa alta Lataa matkapuhelinverkon kautta .

Vinkki: Suosittelemme, että käytät lataamiseen Wi-Fi-yhteyttä, jotta vältyt mahdollisilta datasiirtomaksuilta.

Huomautus: Sisällön lataamiseen tarvitaan internetyhteys.

1. Napauta Lataa-vaihtoehto päälle sellaisessa albumissa, soittolistassa tai podcastissa, jota haluat kuunnella offline-tilassa. Voit myös ladata kaikki kappaleet, jotka ovat omassa kirjastossasi

Vinkki: Ladattu-kuvake ilmestyy näkyviin, kun lataus on valmis.
  2. Nyt voit kuunnella tätä sisältöä silloinkin, kun internetyhteyttä ei ole tai kun sovellus on offline-tilassa.

Offline-tilaan kytkeminen

Voit kuunnella ladattuja kappaleita silloinkin, kun internetyhteys katkeaa.

Voit myös asettaa Android-sovelluksen manuaalisesti offline-tilaan:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Ota Offline-tila käyttöön.

Lataaminen mobiilidatayhteyden kautta

Lataus mobiilidatayhteyden (3/4G) kautta on oletusasetuksena pois käytöstä. Voit halutessasi ottaa sen käyttöön näin:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse kohdan Musiikin äänenlaatu alta Lataa matkapuhelinverkon kautta.

Vinkki: Suosittelemme, että käytät lataamiseen Wi-Fi-yhteyttä, jotta vältyt mahdollisilta datasiirtomaksuilta.

Eikö pelitä?

Eikö laitteesi soita musiikkia offline-tilassa? Katso neuvoja offline-musiikin vianmääritysoppaasta.